Keystone logo
Prince Mohammad Bin Fahd University

Prince Mohammad Bin Fahd University

Prince Mohammad Bin Fahd University

Introduksjon

68056_mecca-66970_640.jpg

Oversikt

Som en raskt voksende institusjon for høyere læring har Prince Mohammad bin Fahd University (PMU) skapt historie siden den ble lansert. Dette universitetet, med sin svært nyskapende student-sentrert tilnærming til å gi utdanning, gir studentene mulighet til å utforske ekte veier for å lære og innovere når de blir preparert for deres fremtidige roller som hardcore-fagfolk.

PMU konsentrerer seg om behov, interesser og evner for studenter for bærekraftig nærende. Tilbakemeldingen, samt innganger av studenter, er verdsatt av PMU-fakultetets medlemmer som evaluerer kunnskapsnivået til hver student grundig. Slike skritt er å trene dem med et ekte læringssystem.

Dette universitetet hilste den nyeste teknologien velkommen siden starten. Det implementerte dem i undervisningsmetodikk og læreplanutvikling. Noen teknologiske fremskritt er all-time internettforbindelse som gjør e-biblioteket lettere, online kurser (Blackboard), Dyned-labs, online-registrering.

I dag er PMU utstyrt med avanserte teknologier som smart boards, TV-streaming og videokonferanse etc. som er fordelaktige for studenter å bli registrert i bestemte kurs og benytte regelmessig råd eller veiledning fra de respektive instruktørene online ved å sitte i privatlivet til hjemmene.

Studentene benytter state of the art fasiliteter på PMU. Slike fasiliteter er bare ment å lede dem til brudgom og stå opp mens de aksepterer de globale utfordringene de måtte møte som fagfolk. De ville ha bedre sysselsettingsmåter etter at de hadde avsluttet PMU, som tilbyr eksklusive fasiliteter.

Som engelsk har blitt det eneste kommunikasjonsmediet internasjonalt, tilbyr PMU dette språket som et primært undervisningsmedium. Flere klubber og eksternt aktiviteter i PMU-campus er de beste verktøyene for å skape kompetanse hos elevene. Godt planlagte fasiliteter for å pleie studenter i kommunikasjon, samarbeid, kritisk tenkning / problemløsning, teknologi, faglig og ledelsesevner er de sentrale ferdighetene som PMU prioriterer for den generelle veksten av studenter.

PMU er medvirkende til å veilede studentenes fellesskap for å velge bedre karrierevei for en lysere fremtid. Teoretiske læreplaner og deres praktiske evaluering gjennom orientering og praktisk trening forberede dem til å føle seg hjemme mens de er ansatt. Selvtilliten utviklet av trening og avansert kunnskap forbereder studentene til å selge seg med godt utformede og imponerende CVer av deres.

Ulike nyskapende læringsutbytte vurderinger brukes til å vurdere ferdighetsutviklingsverktøyene som spore resultater og generelle fremskritt av studenter under oppholdet på universitetet.

E-porteføljen av studenter på PMU er tilgjengelig på nettet, og fremtidige arbeidsgivere kan derfor få best mulig utnytte dem til å ansette. Slike skritt gir både lønnsøkning og på samme tidspunkt å oppnå arbeidserfaring på linje.

PMU tilbyr mange personlige tjenester, inkludert økonomisk hjelp til de verdifulle studentene, i tillegg til helse og rådgivningstjenester. Disse tiltakene skal tilby best mulig komfort i en atmosfære for personlig og profesjonell vekst. PMU forventer også å gi toppkvalitet i utdanning i studentene som er registrert mens de gir slike tjenester til dem.

Den samlede troverdigheten til PMU som den oppnådde siden starten ble mulig på grunn av den sterke arbeidsstyrken - administrativt team, mangfoldig fakultetsstyrke involvert i å designe en avansert akademisk scene og støttestøttene som bistår myndighetene til å bistå universitetsadministrasjonen i systematisk bevegelse.

TIEC (Texas International Education Consortium), som utdannelseskonsulent av PMU, involverte topp eksperter fra 32 amerikanske universiteter for PMU akademisk strukturering. Selvfølgelig er PMU nå i stand til å love og gi utmerket utdannelse for å nærme de fremtidige ledere i deres studieområder. Det er tegnet for et globalisert syn på utdanning som PMU vedtar.

68057_saudi-arabia-84015_640.jpg

Kultur i Saudi-Arabia

Det er mange aspekter av livet her som er svært forskjellige fra landet og kulturen du har forlatt. Vi tror at det viktigste skrittet i å tilpasse seg livet ditt i Saudi-Arabia, er å lære noen av tollene og lovene. Da blir du mer komfortabel i ditt nye miljø. Når du er kjent med de kulturelle forskjellene, kan livet være veldig spennende her.

Her er noen foreslåtte "do's and don'ts" for din egen komfort og velvære.

Vennligst gjør ...

Hold et åpent sinn om de kulturelle og sosiale forskjellene du observerer. Vær fleksibel og åpen for endring. Du vil sette pris på de nye opplevelsene. Godta utfordringen med å bo i et herlig, gammelt land med en rik og spennende historie.

 • Forsøk på å lære og bruke det arabiske språket.

 • Hold deg fleksibel og prøv å tilpasse seg lokal skikker. For eksempel:

 • Antrekk: kvinner skal ha konservative, løst passende klær. Hvis du føler deg bedre når du bruker Abaya, så gjør du det.

 • Ramadan: er en islamsk hellig måned hvor muslimer observerer en rask mellom soloppgang og solnedgang. Vennligst respekter denne religiøse ferien ved å unnlate å spise, tyggegummi, drikke eller røyke på det offentlige i dagtid.

Vennligst ikke ...

 • Prøv å legge dine vestlige verdier på det saudiske samfunnet. Forvent ikke at livet skal være det samme som det var i hjemlandet ditt.

 • Fotografere eller noe område av nasjonal sikkerhet som flyplasser, militære installasjoner og raffinaderier.

Tradisjonell arabisk etikett

Konklusjonelle gode manerer og overveielser for andres skikker og troer hersker i Saudi-Arabia som andre steder. Saudiene selv er gode humør, snille og uformelle som de forventer at andre skal være.

Noen forslag

Husk og bære riktig navn og telefonnummer til din organisasjon (arbeidsgiver), eller ektefelles organisasjon (arbeidsgiver). Kjenn de riktige navnene, tallene og plasseringene til skolene dine barn møter.

Sørg for at barna dine har navnet og telefonnummeret til din forbindelse, telefonnummeret ditt og en pålitelig nabo i nødstilfeller. Dette er spesielt viktig for nødinformasjonsfilen på barnas skole.

Spenningen i kongeriket kan enten være 110v eller 220v. Kjenn spenningen og velg apparatene dine tilsvarende. Sjekk ut ulike typer utstyr, for eksempel finnes det flere forskjellige typer videospillere i Storbritannia. Hvis du har en datamaskin, kan det være nødvendig med en spenningsregulator. En overspenningsvern for datamaskiner og annet elektronisk utstyr anbefales sterkt.

Huske

Du er en invitert gjest i Kongeriket Saudi-Arabia. Du var ikke tvunget til å komme hit. Du er underlagt deres lokale lover. Det er forsiktig for familien å gjøre seg kjent med de relevante lover og lover

Steder

 • Dhahran

  617, Al Jawharah, Khobar, Dhahran 34754, , Dhahran

  Programmer

  Spørsmål