Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Introduksjon

UNIVERSITETET I PORTO

Universitetet i Porto (U.Porto) ble grunnlagt i 1911 og er et av de 200 beste europeiske universitetene i henhold til de nyeste internasjonale rangeringssystemene. En av de mest internasjonale av Portugals universiteter, U.Porto har et fullt utstyrt campus innebygd i byen som garanterer en optimal akademisk, vitenskapelig og også sosial og kulturell opplevelse.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Grunner til å velge alt="Porto Business School

Med en konsekvent tilstedeværelse i Financial Times-rangeringene siden 2011, alt="Porto Business School er en av de beste europeiske handelshøyskolene (#62, i 2016) og en av de 30 beste handelshøyskolene når det kommer til tilpasset og åpen lederutdanning . En prisvinnende skole, de siste årene alt="Porto Business School har oppnådd flere internasjonale anerkjennelser:

  • AMBAs entreprenørskapspris (2012, 2014)
  • AMBAs MBA-student av året (2014)
  • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
  • Idea2Product Competition/Univ.Texas-Austin(2010)

alt="Porto Business School er resultatet av et aktivt partnerskap mellom universitetet i Porto og 36 bedrifter, nasjonalt og internasjonalt - som lar skolen balansere mellom kvaliteten og strengheten til akademiet og den virkelige bedriftsverdenen, noe som gjør alt=" Porto Business School til en sann lab for å utforske hvordan man best kan bruke førsteklasses ledelseskonsepter til den virkelige forretningsverden.

alt="Porto Business School er handelshøyskolen ved det største portugisiske universitetet, Universitetet i Porto. Dens oppgave er undervisning i hovedfagskurs og avansert lederopplæring, komplementære aktiviteter med permanent engasjement innen anvendt forskning og forretningstjenester alt="Porto Business School samler ferdighetene og erfaringene fra det tidligere EGP-UP og ISFEP, et lederopplæringsprosjekt som ble utviklet med suksess innen Økonomifakultetet. Som en grunnleggende ressurs, alt="Porto Business School har en lærerstab med lang erfaring innen undervisning og forskning, fra University of Porto (økonomi, ingeniørfag, juss og psykologi og utdanningsvitenskapelige fakulteter), som to andre undervisningskategorier er lagt til : ledere med akademisk opplæring og solide forretningskarrierer, og lærere fra utenlandske universiteter, nemlig nordamerikanske (Central Florida, Massachusetts, Miami og New Orleans) og europeiske (bl.a. London Business School og Business Institute). lignende utenlandske skoler, som i noen tilfeller har eksistert siden 1988, sikrer høy internasjonalisering i virksomheten.

Din livsendrende reise starter her.

Porto

En by av gründere er Portugals nest største by og en av landets ledende økonomiske og industrielle senter. Sterkt knyttet til handel og kjærlighet til frihet – så mye at den kalles Cidade Invicta (Ubeseiret by), Porto er kjent for sjarmen til sitt historiske sentrum (UNESCOs verdensarv siden 1996), men også for sin dynamikk – den 21. århundre Porto er en moderne og levende by som aldri stopper. Dens grønne områder og idrettsplasser, dets omfattende offentlige transportsystem og det travle kultur- og nattelivet gjør den til en morsom og spennende by, 24 timer i døgnet. I løpet av de siste årene har Porto også blitt en havn for besøkende fra hele verden. Porto, som er et ekte sted, ble to ganger valgt som "Beste europeiske reisemål" av European Consumers Choice, og ble ansett av The Guardian i 2015 som en av de 40 beste destinasjonene. Når det kommer til mote og design, slår Porto til og med Paris, ifølge Bloomberg, som nylig har erklært byen som Europas nye hotte shoppinghovedstad.

Steder

  • Porto

    Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Spørsmål