Keystone logo
Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Introduksjon

Pebble Hills universitet

Pebble Hills University er en virkelig internasjonal og karriere-fokuserte universitet som tilbyr online Bachelor, Master og doktorgradsprogrammer hovedsakelig for voksne elever. Klasserom-baserte programmer er også tilgjengelig gjennom vårt nettverk av partnere over hele verden.

Et virkelig International University

Pebble Hills University er et team av dedikerte fagfolk, akademikere og intellektuelle som er grundig i sitt felt og har jobbet hårdnakket å gjøre PHU en virkelig transnasjonal universitet.

Fjernundervisning og Global klasserom

Pebble Hills University har kombinert funksjonene i både åpne, virtuelle og boot camp ved å sette opp vellykkede partnerskap med respektable utdanningsinstitusjoner i Asia og Afrika som har problemer med å kommunisere med sentre for forskning og utvikling i de utviklede landene.

Dessuten er det en av de ledende universitetene i verden til å tilby svært nyttige programmer til studenter og fagfolk. The University tror på å gi god utdanning ved hjelp av nyeste teknologi med høy faglig standard. Vi har gode teammedlemmene til å støtte elevene i å kunne tilby den beste utdannelse i verden. Over hele verden har vi de pedagogiske partnere og utmerkelser over hele verden bevise at vi er ledende innen utdanning.

Erfaring i PHU

Du vil oppleve ulike måter fjernundervisning med Pebble Hills universitetet som passer dine behov, for eksempel: Asynkron Levering, Synkron Levering, Interactive eLearning Technology med lyd, Credit for testing og andre eLearning / Fjernundervisning tilbys av våre strategiske partnere.

Globalt nettverk

Pebble Hills University har læresentre eller agenter i hjertet av noen av verdens mest innflytelsesrike markedene for ulike programmer:

  • Hong Kong - business, ledelse, psykologi, coaching, Engineering programmer
  • India - TESOL, TEFL, Educational Administration, Early Education, Pre-Primary og grunnskole
  • Storbritannia og Midtøsten - Healthcare Management, International Supply Chain Management

PHU, vil du være i stand til å utforske muligheten for å få en rimelig, akkreditert og anerkjent grad gjennom PHU basert på vårt samarbeid med forskjellige universiteter akkreditert av forskjellige accrediting etater.

Prior Learning Assessment

PHU godta kreditter overføre sjenerøst og vi har nok av online kurs hovedsakelig i Business, Management, økonomi, samfunnsfag, informasjonsteknologi og prosjektledelse. Kostnader er også vår største bekymring. Våre nettbaserte kurs er rimelig å sørge for at folk flest kan bli dratt nytte av å få en utdannelse. Vi gir kreditt for ditt liv / arbeidserfaring og også faglig utvikling kurs. Stipend og fleksibel avdrags alternativer er tilgjengelige for å sørge for at du ikke ville nøle med å studere på grunn av dine økonomiske bekymringer

.

Global studenter og alumni

Våre kandidater arbeider på fremragende lokale bedrifter og MNCs som HSBC, Prudential, Holiday Inn, Sun Life Financial, Allied American University, Schlumberger, Pfizer, Hotwire Forsikring, SITA, KG Group, Manulife Financial, Philip Life Assurance Public Company Limited, G4S Cash Solution, Det amerikanske universitetet i Beirut., etc.

Way Forward

For å håndtere den konkurranseutsatt marked, arbeider voksne er opptatt av å studere. Du må prøve å innprente ferdighetene til valg og vedlikehold av mål i livet. Mens viet dine energier i jakten på faglig dyktighet, bør en betydelig innsats gjøres til åndelig utvikling. Siden, i tider med stress, dette vil gi deg den sårt tiltrengte indre styrke til å fortsette med ditt oppdrag. Den beste studiet modus for å arbeide voksne ville være fjernundervisning, som er praktisk for dem å balansere sitt arbeid, familie og studier.

Global business er i vekst, det er derfor du trenger en global institusjon med en radikal outlook mot utdanning. På grunn av et utdanningssystem basert på virkelige verdier, kunnskapen kan bli innarbeidet enkelt og mer praktisk i det aktuelle feltet.

Steder

  • USA Online

    USA Online, USA

    Spørsmål