Keystone logo
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University Utøvende mba program
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University

Utøvende mba program

0 Semesters

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Drucker School Executive Management Program (EMP) ser etter fagfolk som har lykkes i virksomheten, men ønsker å forberede seg på fremtidig utvikling. Vi søker å registrere velstående personer som har sterke analytiske og kommunikasjonsevner, samt en rekord av fremgang i ledelsen. Vi velger studenter fra et bredt spekter av næringer og bakgrunner. Vi ønsker folk som vil ha fordel, så vel som bidra, i vårt dynamiske klasserom. Kandidater til EMP må ha et minimum av:

* Fem års midt- til senior-nivå ledelse eller yrkeserfaring.
* En amerikansk bachelorgrad eller tilsvarende

Vi krever ikke GMAT eller GRE for tilgang til EMP. Vi krever:

- En Claremont Graduate University søknad (trykt eller online)

- Offisielle kopier av alle bachelorstudier og akademiske transkripsjoner.

- Tre anbefalingsbrev.

- Din karriereerklæring.

- Ditt resymé.

- TOEFL resultater for internasjonale studenter.

- En søknadsavgift på 60,00 NOK.

- Et personlig intervju med deg. Dette kan planlegges etter at søknaden din er mottatt.

Drucker Executive Management Program (EMP) studenter kommer fra et utrolig bredt spekter av bransjer - corporate, privat, offentlig og non-profit - og et bredt spekter av etniske bakgrunner. Dette mangfoldet introduserer en rekke perspektiver i klasserommet, og genererer livlige og innsiktsfulle diskusjoner. Du vil bli imponert over dine jevnaldrende intelligens, erfaring og friske synspunkter, og hvordan de vil gi deg større forståelse for dagens næringsliv, både innenlands og globalt.

Det brede spekteret av kunnskap våre studenter tar med i klasserommet, oppfordrer deg til å åpne opp for ideer som du ikke ville ha hatt muligheten til å utforske uten å komme hit. Det gir deg muligheten til å tenke på dype måter, hoppe over din egen erfaring, og tenk på tanke på problemer som påvirker verden.

Ute studenter er kjent for sin iver for å utforske og lære av næringer og miljøer annet enn sine egne. Det er ikke uvanlig for fakultetet å kommentere hvor imponert de er med antall studenter som velger å jobbe med prosjekter som ikke er direkte relaterte eller knyttet til studentens firma eller handel.

På Drucker School, fraråder vi grenser. Du oppfordres til å samhandle så mye som du vil med andre studenter, alumner og nåværende prospekter, så vel som deres familier. Det er en del av vår innsats for å fremme forbindelser og lokalsamfunn som strekker seg utover klasserommet og øker ditt personlige og profesjonelle nettverk. Hvis du søker råd om et arbeidsspørsmål, kan vi til og med sette deg i kontakt med fakultet, studenter eller alumni med erfaring som kan hjelpe.

Sammendrag av våre EMP studenter
Gjennomsnittsalder: 42
Gjennomsnittlig år med ledelseserfaring: 15

Andel kvinner: 45%

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • MBA
    • Campbellsville, USA
  • Master of Business Administration: Cybersecurity Management Concentration
    • Charlotte, USA
  • Siviløkonom
    • Online USA