Keystone logo

Nyenrode Business University

A logo

Introduksjon

Om Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit jobber med en bærekraftig fremtid ved å stimulere våre studenter og deltakere til å vokse til ansvarlige ledere. Vi gjør det ved å tilby dem en kombinasjon av akademisk teori, praktisk relevans og personlig utvikling . På Nyenrode lærer du å debattere, overbevise og oversette teori til praksis.

Nyenrode er det eneste private universitetet i Nederland, grunnlagt i 1946 av næringslivet og for næringslivet. Vi har alltid vært internasjonalt orientert. Nyenrode ligger på to ikoniske steder: Amsterdam og Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam ligger i den historiske blokken 'De Vijf Keizers' (De fem keiserne) i hjertet av byen. Denne privilegerte beliggenheten stimulerer nye forbindelser mellom næringslivet og akademia; bidra til våre ambisiøse nasjonale og internasjonale mål. Nyenrode har som mål å bli en topp 20 European Business School. Universitetets ekspansjon i Amsterdam er dypt knyttet til denne ambisjonen.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen ligger på en historisk eiendom med et slott fra det trettende århundre i hjertet. Vår hovedcampus understreker viktigheten av fellesskap og nettverk i utviklingen av ansvarlige ledere.

Nyenrode tilbyr intensiv akademisk utdanning så vel som kortsiktige og lengre sikt programmer innen forretning, ledelse, regnskap, kontroll og skattelovgivning. Vi driver også med vitenskapelig forskning på disse områdene.

Oppdrag

Nyenrode tjener samfunnet ved å forme ansvarlige ledere

I løpet av din tid hos oss utvikler du ferdighetene til å forberede deg på en fremtid som verdensborger og samfunnsleder. Du blir en som tar ansvar for dine egne handlinger og er bevisst på omgivelsene dine. Dette skaper bærekraftig merverdi for deg, for organisasjonen og samfunnet som helhet.

En utdannelse ved Nyenrode gir mer enn bare kunnskapsutveksling, den gir deg også nye ferdigheter og hjelper din personlige utvikling. En utdannelse på Nyenrode er en belønning for livet.

Syn

Nyenrode, den foretrukne partneren til toppstudenter og organisasjoner, er et topp 20 europeisk utdannings- og forskningssamfunn med globale forbindelser.

Steder

  • Straatweg 25, 3621 BG Breukelen, 3621, Breukelen

Spørsmål