Keystone logo
The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Introduksjon

Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) Business School er et privat universitet som ligger i hjertet av det tredje mest kosmopolitiske området i Japan. Det ble etablert i 1953 og er den første og eneste i Japan for å bli akkreditert av AACSB International, The Association of MBA (AMBA) og EQUIS. NUCB BS er ofte rangert som nummer 1 i MBA-, EMBA- og MIM-programmer av QS, og oppnår konsekvent topplasseringer over hele landet.

Historien til NUCB Business School

Yuichi Kurimoto var den første japanske personen som ble uteksaminert fra Universitetet i Alberts kunstfakultet i 1930. Da han kom tilbake til Japan, anerkjente han at utdanningen var hovedsakelig tilgjengelig for eliten, og så han forkjempet kampen for å gjøre den tilgjengelig for den fridagede japanske dagens ungdom. I 1935 begynte han et yrkesinstitutt kalt "Nagoya Railroad School", som senere ble etterfulgt av en videregående skole og en junior college.

Yuichi Kurimoto var alltid en visjonær og innså at etterkrigstidens økonomiske og befolkningsboom i Japan ville skape en sterk etterspørsel etter en institusjon dedikert til forretningsutdanning. Således, i 1953, Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) ble etablert.

Akkreditering: NUCB Business School er den første og eneste Triple Crown Business School i Japan som er akkreditert av AACSB, AMBA og EQUIS!

NUCB Business School kunngjør stolt at det er det første og eneste MBA-programmet i Japan som har trippel akkreditering fra AACSB International, The Association of MBA (AMBA) og EQUIS. Disse kjennetegn på fortreffelighetspriser tildelt av AACSB, AMBA og EQUIS sementerer NUCBs strategiske initiativ for å være den beste av de beste blant handelshøyskolene i Japan og Asia. I denne globaliseringens tidsalder betyr internasjonal anerkjennelse av prestisjetunge akkrediteringsorganer som AACSB, AMBA og EQUIS vår fortsatte forpliktelse til å opprettholde kvalitetssikring og bevaring av de høyeste globale standardene.

Nagoya University of Commerce and Business og NUCB Business School er fullt autorisert av det japanske departementet for utdanning, kultur, sport, vitenskap og teknologi.

NUCB og AACSB International

AACSB International-Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business er den profesjonelle foreningen for høyskole og universitet ledelse utdanning og det fremste akkreditering byrå for bachelor, mastergrad og doktorgrad programmer i bedriftsøkonomi og regnskap.

I 2002, Nagoya University of Commerce and Business & NUCB Business School skaffet seg AACSB International-medlemskap som bare den tredje utdanningsinstitusjonen i Japan. NUCB har sendt inn selvevalueringsrapporten og oppnådd akkreditering av sine undergraduate- og graduate-programmer i 2006.

NUCB Business School og AMBA

NUCB Business School er den første handelshøyskolen i Japan som er akkreditert av The Association of MBA. AMBA-akkreditering gjelder kun for NUCB Business Schools MBA- og EMBA-programmer på japansk; mens AACSB International godkjenner både bachelor- og graduate-programmene.

NUCB Business School og EQUIS

29. september 2021 ble NUCB Business School tildelt European Quality Improvement System (EQUIS) akkreditering fra European Foundation for Management Development (EFMD), en av de største internasjonale kvalitetsevalueringsorganisasjonene for lederutdanning. Bare utdannings- og forskningsinstitusjoner som demonstrerer høyest mulig kvalitet i læreplaner og forskningsaktiviteter gjennom en streng gjennomgang av et panel av anerkjente eksperteksaminatorer er kvalifisert til å bli en av de få hundre (per nå 197 handelshøyskoler over hele verden) som oppnår EQUIS-akkreditering.

NUCB Business School og Eduniversal

Eduniversal har rangeringen som ble stemt av dekaner fra universiteter og skoler på listen over 1000. NUCB er utvalgt som en av de beste internasjonalt kjente handelsskolene av Eduniversals vitenskapelige komité.

Rangeringer

QS Global MBA 2024 Rankings har NUCB BS som #1 heltids MBA-program i Japan og #19 i Asia.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

  • Nagoya

    The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

Programmer

Spørsmål