Keystone logo
© Eva Dang
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Introduksjon

Etablert i 1843, har Nottingham Trent University en lang historie med å låse opp potensiale, bryte ned barrierer og gjøre en reell forskjell for liv rundt om i verden.

Med over 40 000 studenter og ansatte som spenner over fem universitetssteder, er Nottingham Trent University (NTU) en av de største og mest innflytelsesrike institusjonene for høyere utdanning i landet. Vi er et universitet som er forpliktet til å drive frem meningsfull endring, og vi har mottatt en lang rekke prestisjetunge priser for vår forskning, dynamikk og innovasjon.

Vi er stolte av å bli anerkjent som et universitet som åpner armene for alle. En fjerdedel av studentene våre kommer fra husholdninger med en samlet inntekt på £15 000 eller mindre, og vi var det første universitetet som skrev under på regjeringens løfte om sosial mobilitet, og demonstrerte vår forpliktelse til å forbedre utsiktene til unge mennesker fra vanskeligstilte bakgrunner.

Undervisning
Ved NTU er vi forpliktet til å tilby et stimulerende og inkluderende læringsmiljø til beste for våre studenter, kolleger og lokalsamfunn.

Forskning
Vi jobber rundt fem sentrale forskningstemaer som svarer på en rekke utfordringer i næringslivet, industrien, profesjonene og samfunnet.

Bedriften
Ved å jobbe i samarbeid med eksperter på tvers av NTU, så vel som våre partnere og støttespillere, hjelper vi studenter, nyutdannede, ansatte og medlemmer av samfunnet vårt til å utvikle ferdighetene, kunnskapen og selvtilliten de trenger for å trives som gründer.

Kunnskapsutveksling
Vår ambisjon er å bli anerkjent som en kraft for det gode. Vi brenner for å transformere liv gjennom akademisk og samfunnsengasjement, og vi jobber sammen med bedrifter og lokalsamfunn for å takle noen av samfunnets tøffeste utfordringer.

Dette er NTU. Dette er universitetet, redesignet.

Vi skaper fremtidens universitet.

 • Et universitet som inviterer, inkluderer og lytter – der partnerskap verdsettes, kunnskap deles og muligheter er tilgjengelige for alle.
 • Et universitet der læring er knyttet direkte til industribehov: der hver pris og utmerkelse er en godkjenning av våre daglige undervisningsstandarder, verdier og metoder.
 • Et universitet som forstyrrer status quo; som tør å stille utfordrende spørsmål, i innsiktens og fremskritts navn.
 • Et universitet der forskning brukes og ikke abstrakt – der den støtter undervisning, gir meningsfulle svar og forbedrer virkelige liv i sanntid.
 • Et universitet med kraft og formål å transformere, skape bedre mennesker og ikke bare bedre kandidater.

The University of the Future er et prosjekt for nåtiden, bygget på seks kjerneprinsipper. Her er hvordan disse prinsippene fungerer ved NTU.

Campus funksjoner

Fra vår livlige City Campus i det travle hjertet av Nottingham til den idylliske landlige eiendommen Brackenhurst, har vi en rekke universitetssteder over hele Nottingham og områdene rundt.

Vi investerer kontinuerlig i eiendommen, bygningene og fasilitetene våre for å skape et stimulerende og inkluderende læringsmiljø som alle kan oppleve og nyte.

City Campus
Fra fantastisk arkitektur til en prisvinnende studentforening, City Campus er NTUs bankende hjerte.

Clifton
Bor og lærer i Clifton? Her er det du trenger å vite om Campus som virkelig har fått et eget liv.

Brackenhurst
Vår Brackenhurst-campus ligger på et 500 mål stort område med jorder, skog og vann, og er virkelig fantastisk.

Konfetti Nottingham
Oppdag hva som tilbys på vår Confetti Nottingham Campus som ligger bare et steinkast fra byens kulturelle og underholdnings-hotspots, og i kort avstand fra NTUs City Campus.

Konfetti London
Basert i trendy Whitechapel, har Confetti nå et dedikert hjem i London - en av de globale hovedstedene i den kreative industrien, og et senter i verdensklasse for film, musikk, spill og nye medier.

Mansfield Hub
Et av de nyeste tilskuddene til NTU-familien, NTU i Mansfield tilbyr spennende muligheter for mennesker og bedrifter i Mansfield og utover.

  Visumkrav

  Du må sørge for at du har riktig immigrasjonstillatelse/visum på plass før du starter reisen.

  Vårt prisbelønte studentstøtteteam gir utmerket råd og informasjon om immigrasjonsspørsmål og råd om hvordan du kan lage en vellykket visumsøknad.

  Vi oppfordrer deg til å forberede deg på forhånd for visumsøknaden din og søke så snart du mottar ditt CAS.

  Du kan søke om studentvisum inntil seks måneder før starten av det akademiske gradkurset ditt.

  Vær oppmerksom på at ditt CAS fortsatt kan angi tre måneder fordi dette er en nylig endring, men du kan fortsatt bruke ditt CAS til å søke inntil seks måneder før kursstart.

  Du kan reise inn i Storbritannia først når visumet ditt er utstedt. Du kan ankomme inntil 1 måned før kursstartdatoen (for kurs som er lengre enn seks måneder). Du må ikke reise til Storbritannia før startdatoen som er angitt på visumet ditt, uansett når kurset starter.

  Stipend og finansiering

  Vi er glade for å tilby en rekke internasjonale stipender til nye internasjonale og europeiske studenter. Du finner også våre internasjonale avgifter i denne delen, sammen med råd om internasjonale betalinger.

  Rangeringer

  • Vi er et av Storbritannias mest populære universiteter
   3. rangering for antall aksepterte tilbud, basert på UCAS-akseptdata fra 2022
  • Årets moderne universitet
   NTU er stolte av å være The Times og The Sunday Times Modern University of the Year 2023.
  • Årets universitet
   Whatuni Student Choice Awards 2023, som viser vår forpliktelse til å tilby en studentopplevelse uten like.
  • nest mest bærekraftige universitet i verden
   2022 UI GreenMetric World University Rankings.

  Steder

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Programmer

   Spørsmål