Keystone logo
© ©Nobel International Business School
Nobel International Business School

Nobel International Business School

Nobel International Business School

Introduksjon

NiBS er en privat handelshøyskole i Ghana. Den ble grunnlagt for å gjøre en forskjell med en ny type pedagogisk modell designet for å møte ledernes behov. NiBS programleveringsmodell er designet rundt travle ledere, lett å oppleve, nyskapende og fremtidsrettet.

Vår forutsetning er at det er en ny daggry for Afrika som krever lederskapskreativitet for å dukke opp og skinne. Afrika trenger ledere med avanserte kognitive lederegenskaper for å oppdage begrensningene i dagens lederpraksis, utvikle dyp innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Hvorfor en doktorgrad er riktig for deg

Det er mange grunner til at ledere som deg tar på seg denne belastende oppgaven, og vet om deres tid og økonomiske krav til et høyere utdanningsprogram. Intervjuer med studentene våre antyder at:

 • Mange vil bevise for seg selv at de kan oppnå den høyeste akademiske kvalifikasjonen og bli tankeledere i sine yrker.
 • De fleste ønsker å legge igjen en varig arv - produsere en avhandling som skaper et nytt bidrag til kunnskap og praksis i forretningsledelse i Afrika.
 • Noen vil demonstrere overfor barna og barnebarna verdien av utdannelse og hardt arbeid - at du kan oppnå alt du tenker på.
 • Andre ønsker å bygge ny kunnskap og ferdigheter for å komme videre i karrieren, eller forgrene seg til nye karrierer som rådgivning eller undervisning.
 • Andre ønsker å gå utover å lære om eksisterende kunnskap til et helt nytt nivå - å skape og dele ny kunnskap og praksis for å endre hvordan selskaper opererer.
 • Noen ønsker på et tidspunkt å forfølge en akademisk karriere for å hjelpe studenter å kvalifisere seg for den virkelige verden.
 • Uansett, deres grunner til at alle våre studenter ønsker å bygge en bedre verden ved å stille nye og interessante spørsmål, for å oppdage nye svar, nye ideer, kunnskap og praksis for å forbedre forretningspraksis og samfunn.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164150_164040_NiBS-0001.jpeg" />

164150_164040_NiBS-0001.jpeg

Hvorfor velge NiBS

Flere og flere ledere velger å fortsette sine utenlandske doktorgrader med NiBS fordi vi forstår bekymringene og utfordringene travle ledere står overfor i å påta seg oppgaven med å være doktorgrad, inkludert:

 • Sjonglerer jobb, familie og prøver å presse inn doktorgradsstudiet
 • Om du vil motta den støtten du trenger for å navigere gjennom programmet
 • Enten du kan fullføre programmet
 • Enten du kan tjene din grad i den nødvendige tidsperioden

Syn

Å bli anerkjent som den ledende praksisorienterte handelshøyskolen i Afrika som utvikler, utdanner og trener bedriftsledere og fagpersoner gjennom hele karrieren.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å være ledende innen utvikling av tankeledere som har sinnsvaner - samtidig fleksible og innsiktsfulle, informert av erfaring, og likevel orientert mot innovasjon slik at de kan være agenter for både økonomisk velstand og transformativ sosial endring i Afrika.

Våre løsninger på bekymringer og utfordringer

Vi var banebrytende for doktorgradsprogrammet i Afrika. Som en ny handelshøyskole startet vi fra et rent skifer, så vi gjorde ting annerledes for å lage en ledervennlig Graduate-On-Time (GOT) -modell som ivaretar dine bekymringer og utfordringer, inkludert

 • Kreativt programdesign og levering - med tanke på den travle lederen - Hvert kurs blir levert i løpet av 2-3 dager (torsdag, fredag og lørdag) noen få måneder. For en doktorgrad går du på omtrent 35 dager med undervisning i løpet av hele det 3-årige programmet. Programplanen blir gitt deg langt i forveien, slik at du kan planlegge den travle timeplanen.
 • Fulltidsstipendiat - Under avtalt retningslinjer hjelper stipendiater på heltid deg 24/7 i forskning og artikkelsøk (om nødvendig), datainnsamling og analyse, gjennomføring av oppgaver osv.
 • Tidlig fullføring - Du starter oppgaven / prosjektet fra første dag - vi hjelper deg i første klasse med å utvikle temaet ditt - ingen bortkastet tid på å lete etter emner. Vi kombinerer kurs med oppgaveskriving ved å sikre at alle oppgavene dine er relatert til oppgaven din. Programmet har blitt tilbudt i Ghana de siste 5 årene av NiBS. Sytti ledere fra Ghana, Nigeria og andre afrikanske land har allerede uteksaminert seg fra programmet de siste to årene.
 • Kombinasjon av kursarbeid og avhandling - Vi kombinerer kursarbeid med oppgaveskriving ved å sikre at alle oppgavene dine er relatert til oppgaven din. Dette sikrer rask og rettidig fullføring ved å unngå problemene knyttet til den tradisjonelle metoden for fullføring av oppgaven.
 • Oppgaveskrivingsverksteder - På tradisjonelle skoler er oppgaveskriving ustrukturert, ad hoc og ensom. Vi arrangerer oppgaveskrivingsverksteder, som hver varer to til tre dager av gangen, for å gi muligheter for professorer og stipendiater til å støtte oppgaven din i en formell skolemiljø.
 • Høy grad av gradering - Så langt oppnår vi en suksessrate på rundt 85% per årskull. De siste to årene har vi uteksaminert 77 toppledere fra Ghana, Nigeria og andre afrikanske land.
 • Stipend - Vi tilbyr stipend av betydelig verdi til studenter som oppfyller visse vilkår, samt fleksible betalingsbetingelser.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164151_164041_NiBS-0002.jpeg" />

164151_164041_NiBS-0002.jpeg

Steder

 • Accra

  Accra, Ghana

  Spørsmål