Keystone logo
Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Introduksjon

Neuroscience Business School, som er basert i Barcelona, Spania, tilbyr MBA-programmer, mastergrader, grader og subsidierte kurs, online og/eller ansikt til ansikt, for bedrifter, både på spansk og engelsk.

Vi er den første handelshøyskolen som spesialiserer seg på Business-programmer med bidrag fra nye nevrovitenskapelige teknologier i alle programmer. Alle programmene våre inkluderer en del av Business Mindfulness, som hjelper elevene våre med å øke produktiviteten og kreativiteten.

Vi forbereder studentene våre til å tilpasse seg verdensendringene i forretningsøkosystemet. Vi lurer på hvorfor utdanning må være den samme hvis endringen er en konstant i vår verden. Utdanningssektoren krever også endringer! Og, Neuroscience Business School , tilbyr utdanning tilpasset det virkelige og nåværende livet.

Neuroscience Business School er et fellesskap der du kan:

 • Få en utdanning for det 21. århundre
 • Få ditt maksimale personlige, profesjonelle og sosiale potensial
 • Få kontakt med folk som verdsetter de samme tingene som deg
 • Skaff deg kunnskap om nevrovitenskap for gründere og ledere
 • Lær å ta effektive beslutninger

De viktigste funksjonene i Neuroscience Business School -fellesskapet:

 • Målorientering
 • Lidenskap
 • Innovasjon
 • Kreativitet
 • Empati
 • Ledelse
 • Det åpne sinnet
Vi spesialiserer oss på programmer for ledere og gründere i det 21. århundre

Forskjellen fra Neuroscience Business School

Forskjellen mellom Neuroscience Business School og andre handelshøyskoler er at vi legger til nye nevrovitenskapelige verktøy i bedriftsprogrammer. Vi tilbyr oppdatert og praktisk utdanning.

Visjon av Neuroscience Business School

Formålet med NBS er å tilby forretningsutdanning gjennom avanserte verktøy og teknikker.

Neuroscience Business School Oppdrag

Gi studentene den mest oppdaterte læringen, slik at de kan oppnå en vellykket yrkesopplevelse.

Vi fokuserer på å utvikle de personlige ferdighetene og faglige ferdighetene til våre studenter.

Vi lærer elevene våre å trene i praksis rettet mot å fremme essensielle vaner for å nyte optimal mental og fysisk helse og å ha den spenstige styrken og energien som er nødvendig for handling.

Neuroscience Business School utdanning

Neuroscience Business School tilbyr to typer klasser: ansikt til ansikt i Barcelona, Spania, og live online. I alle våre klasser har vi den perfekte kombinasjonen av teori og praksis. Klassene er veldig dynamiske.

Neuroscience Business School har laget et strømmeklassesystem som får elevene til å føle seg som om de var i ansikt-til-ansikt-timer. Nettkurs ligner veldig på offline-kurs, den eneste forskjellen er at studentene våre ikke trenger å reise.

Våre verdier

Tilpasset opplæring for hver elev

Studentene våre vil ikke bare lære å være optimalt analytiske, kreative, innovative og dynamiske i handling, men også å handle innenfor rammen av moralske verdier som er universelt akseptert som gode for menneskehetens fremgang.

Innovasjon

Utdanningssystemet endrer seg veldig raskt, det du lærte for et år siden har kanskje ingen vekt, eller det kan til og med være foreldet. Derfor tilpasser vi ved NBS programmene hvert semester slik at studentene våre kan få riktig utdanning.

Fleksibilitet

Vi har laget et blandet system av programmene våre som hjelper studentene våre å dele studier med arbeidet sitt. Selv om vi er ganske strenge med systemet med lekser og tidsfrister slik at elevene våre kan nå målene sine.

Ansettelse og praksisplasser

Fremtidig sysselsetting er målet for enhver utdanning. NBS bryr seg om at alle studenter skal lykkes profesjonelt, og vi gjør vårt beste for å gjøre det.

Fra første undervisningsdag har hver elev tilgang til jobbbanken. Neuroscience Business School hjelper deg:

 • tilpasse CVen din;
 • finne praksisplasser mens du studerer;
 • å finne en jobb.

Vi kjenner arbeidsmarkedets behov. Vi samarbeider med en rekke selskaper for å hjelpe studentene våre med å få den beste jobben.

Vi samarbeider også med Michael Page, Page Personal og Club Marketing Barcelona. Det hjelper studentene våre med å få praksisplasser og jobb. Alle Neuroscience Business School studenter og alumner kan bruke jobbbankens tjenester.

Vi tilbyr:

 • Oppdaterte programmer tilpasset markedets behov.
 • Masterclass om hvordan du får jobb.
 • Direkte kontakt med internasjonale selskaper og anbefalinger.
 • Jobb- og praksistjeneste.
 • Veiledningsøkter.

Selv om vi må understreke at faglig suksess også avhenger av studenten: deres ferdigheter, holdning og ønske om å få jobb.

Akkreditering

Neuroscience Business School programmene er akkreditert av SWISS School of Business Research som er akkreditert av Eduqua, samt UCAM, et statsanerkjent universitet i Spania. Eduqua er det første kvalitetssertifikatet i Sveits for offentlige og private utdanningssentre.

Opptak

Søknaden er enkel. Og for dette må kravene oppfylles i følgende tre faser:

Trinn 1. Opptak og søknad

Du må fylle ut den elektroniske søknaden: legg ved de nødvendige dokumentene og betal registreringsavgiften på 30 euro. Du finner Online Application-delen på høyre side av programmet hvilken du vil velge.

Listen over dokumenter:

 • Pass eller ID
 • CV (på engelsk eller spansk)
 • Siste akademiske karakterutskrift
 • Motivasjons brev

I motivasjonsbrevet må du forklare hvorfor du ønsker å gjøre dette programmet. Krav: 500 – 1000 ord, i .pdf-format.

Trinn 2. Videointervju​​

Når du har søkt, vil du motta en e-post med forslaget på dagen og tidspunktet for nettintervjuet. Varighet: mellom 30 minutter og 60 minutter.

Trinn 3. Resultat av søknaden

To til tre virkedager etter at du har mottatt testresultatene, vil du motta en e-post om hvorvidt du anses som skikket eller ikke. I tilfelle av å bli vurdert som egnet (noe vi håper), har du 15 virkedager på deg til å betale for plassreservasjonen.

Reservasjon av plass​​

Når du er akseptert for programmet, må du betale den tilsvarende undervisningen. Du må betale før siste dato for terminen som er nevnt i opptaksmailen. Ingen tilbakebetaling av innbetalt beløp etter registrering. Ved et visumavslag som ikke kan tilskrives NBS, returneres ikke beløpet som er kansellert på grunn av reservasjon av plass.

Siste betaling

Du må betale hele beløpet. Du kan foreta betalingen via bankoverføring. Det er to betalingsmetoder: enkeltbetaling og delbetaling.

Visumkrav

Neuroscience Business School er en internasjonal handelshøyskole med studenter fra flere land.

Et langtidsstudentvisum, type D, er obligatorisk for alle utlendinger som planlegger å studere i Spania, unntatt for statsborgere fra EU og statsborgere fra Island, Sveits, Liechtenstein og Norge.

Prosessen for å få visum er ganske enkel:

 • Først må man søke om opptak til NBS i valgt utdanningsprogram. Dersom registreringen aksepteres av NBS og registreringsavgiften er betalt, sender NBS relevant dokumentasjon.
 • Deretter må studenten utarbeide dokumentasjonen og presentere den ved den spanske ambassaden eller generalkonsulatet i bostedslandet.
 • Listen over nødvendige dokumenter kan variere avhengig av bostedsland, så det er lurt å konsultere ambassaden på forhånd. Visumet varer i 90 dager.

En gang i Barcelona har du 1 måned på deg til å registrere deg (empadronamiento) og kunne søke om det midlertidige oppholdskortet. EU-borgere må søke om NIE og ikke-EU-borgere må søke om TIE.

Studenten vil ha støtte fra NBS gjennom hele prosessen. Hver NBS-student vil motta et studentkort og et års medlemskap til Club Marketing Barcelona, noe som vil gagne deg ved å være en del av et viktig nettverksnettverk.

Studentuttalelser

Steder

 • Barcelona

  Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

Programmer

Spørsmål