Keystone logo
MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

Introduksjon

MODUL Universitets hjemmekampus er i Østerrike, 23 landets nobelprisvinnere, som alle ble utdannet i østerrikske skoler eller universiteter. Østerrike er kjent som den internasjonale kvalitetsstandarden og den gylne standarden for økonomer, musikere, komponister, hoteliers og faktisk - forskere i økonomi og næringsliv, og bærekraftig forskning og utvikling.

MODUL-merket står for mer enn 100 års kompetanse i utdanning. MODUL College ble grunnlagt i 1908 og er den yrkesfaglige skolen med den lengste tradisjonen innen turisme og gjestfrihet utdanning over hele verden. MODUL University Vienna har siden 2007 tilbudt banebrytende utdanning (BBA, BSc, MSc, MBA og PhD studier) innen internasjonal ledelse, ny medieteknologi, offentlig styring, bærekraftig utvikling og turisme og gjestfrihetsstyring.

MODUL Universitetet i Wien er allment vurdert som australias ledende internasjonale private universitet og eies av Wien-handelskammeret, den største leverandøren av privat utdanning i Østerrike. Universitetscampuset ligger på Kahlenberg, en naturskjønn bakke med en spektakulær utsikt over Østerrikes hovedstad.

I september 2016, og etter nesten hundre år gammel arv i østerriksk utdanning, fant MODULs utdanning et nytt hjem-utenforhjem i Dubai, UAE - med innvielsen av MODUL University Dubai den 10. oktober 2016.

MODUL University Dubai , et datterselskap av Dubai Investments, har annonsert at hovedgrenen i Østerrike - MODUL University Vienna har nylig blitt rangert blant de 25 største universiteter i verden for det største antallet utgitte publiserte undersøkelser, som styrker den fremragende kvaliteten på sin forskning evner og kompetanse.

I løpet av høsten 2016 har MODUL University Dubai åpnet sin campus som det første og eneste østerrikske universitetet i Midtøsten. Campuset ligger i hjertet av Dubai, og tilbyr bachelorprogrammer i International Management and Tourism and Hospitality Management, et masterprogram i bærekraftig utvikling , Ledelse og politikk samt MBA-programmer med store alternativer i turisme

MODUL University Dubai er grunnlagt av Dubai Investments PJSC og DACH Advisory, og tilbyr 360 grad høyere utdanning grad i næringsliv, turisme, gjestfrihet, bærekraft, offentlig styring og ny medieteknologi, entreprenørskap, ledelse og innovasjon, samt et grunnprogram og profesjonell utdannelse kort -courses.

Steder

  • Dubai

    4th Floor, One JLT, Dubai, , Dubai

Spørsmål