Keystone logo
Marbella International University Centre MBA Mastergrad I Bedriftsøkonomi
Marbella International University Centre

MBA Mastergrad I Bedriftsøkonomi

Marbella, Spania

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24 000 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

MBA er designet for å støtte din karriereprogresjon, forberede deg til å utføre lederroller med suksess eller å bygge din egen virksomhet. Du vil studere med en gruppe erfarne fagfolk hentet fra en rekke bransjer, bygge nettverket ditt og gi deg innsikt i beste praksis.

Som en konsekvens vil du utforske problemer som har en betydelig innvirkning i organisasjoner ved å jobbe med andre og bygge på både personlige individuelle erfaringer og sammenligne og kontrastere med kohortmedlemmers. Du vil utføre prosjekter og oppgaver designet for å hjelpe deg med å kritisere og anvende teoriene, verktøyene og teknikkene du lærer tildelt av University of West London.

Mye av læringen utvikles gjennom etablering av samarbeidende læringsfellesskap av programdeltakere og veiledere, og du vil bli en del av dette læringsfellesskapet. Din forståelse er utviklet rundt nøkkelferdighetene, prosessene og praksisene til virksomhet, ledelse og ledelse. Løsninger på reelle problemer blir foreslått, diskutert og analysert i læringsfellesskapet med støtte fra veiledere og medstudenter.

Du vil utvikle en kritisk forståelse av problemstillinger knyttet til virksomhet og ledelse, i både privat og offentlig sektor, noe som vil forbedre din evne til å maksimere individuelle og organisatoriske potensialer. MBA samler relevant moderne akademisk teori og forskning med en praktisk forståelse av aktiviteter i organisasjoner. Dette vil bli utviklet ved at du kan dele kunnskap, relatere dette til teorier utviklet fra relevant forskning, og lære ved praktisk anvendelse.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål