Keystone logo
Missouri State University College of Business Administration Master Of Business Administration (MBA)
Missouri State University College of Business Administration

Master Of Business Administration (MBA)

2 Years

Request teaching languages

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

* USD 32 156 for ikke-Missouri Resident

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Master of Business Administration grad, tilbys ved College of Business Administration (Coba) ved Missouri State University, er strukturert for å gi studentene pedagogisk verdi. Møte streng AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business akkreditering kriterier betyr at Høgskolen og Universitetet har begått de nødvendige ressurser for å oppnå og opprettholde en kvalitet program. Møte disse kriteriene sikrer også at MBA studentene vil bli undervist av terminalt-degreed fakultet, et flertall av dem er aktivt publisering i sine disipliner.

Studenter kan nyte fordelene av en høy kvalitet program mens du betaler skolepengene priser som er svært attraktiv sammenlignet med tilsvarende skoler. Videre er kvaliteten og levekostnadene i Springfield, som ligger nær den vakre Ozark fjellet, både mer tiltalende og billigere enn de fleste alternativene. Derfor, i øynene til MBA studenter ved Missouri State, er pedagogisk verdi definert av en høy kvalitet program, lave skolepenger priser, og lave levekostnader i et attraktivt locale.


Den Missouri State MBA-programmet har en annen viktig styrke - fleksibilitet. Sammen med integrere en rekke kurs som tilbys av de fem avdelingene i College of Business Administration, Missouri Statens MBA-programmet lar studentene mulighet til å skreddersy sin mastergrad til å møte deres karriere behov. Bortsett fra de 21 timer med nødvendige kurs, og med godkjenning av direktøren for MBA-program, kan studentene velge et område av konsentrasjon for å fokusere sin MBA-grad. De fleste kursene som brukes til å oppfylle området konsentrasjon krav er business kurs, men noen individer finner at deres interesser og behov krever kurs fra andre studieretninger.

Nøkkelen er å finne de emner som best dekker behovene til eleven. Denne fleksibiliteten gir MBA nyutdannede fra Missouri State muligheten til å strukturere sin MBA grad å matche deres behov. Siden mange studenter som søker MBA grader har liten eller ingen utdannelse i business, gir Missouri State's program et solid fundament av graduate-nivå kurs som forbereder studentene på den avanserte emner dekket i kjernen MBA-program. Etter en tre-årig studie, har Missouri State nylig opprettet et nytt sett med MBA Foundation kurs som oppfyller kravene forutsetning for senere kurs. Disse kursene hjelpe studentene får grunnleggende kunnskaper i virksomheten utdannet setting - en innstilling som gjør at temaer og diskusjoner å være fokusert på materiale som er relevant for dem i MBA-programmet.

Studenter med riktig før faglig forberedelse i business og økonomi kan være i stand til å gi slipp på å ta noen eller alle grunnkurs, begrense deres MBA program til så få som 33 semester timer.

Det er mulig for en deltidsstudent å fullføre sin utdanning ved å ta klasser bare på kvelden (etter 17:00). Den tiden det tar å fullføre et studentens studieprogram avhenger av to faktorer: Antall grunnkurs at en student trenger å ta og mengden av kurs tatt av studenten hvert semester.

Antall grunnkurs kreves, om noen, avhenger av studentens tidligere studium. Antall grunnkurs en student må ta direkte påvirker hvor mye kreditt timer for å oppgradere. Utvalget av studiepoeng en MBA student må oppgradere er 33-57 studiepoeng. En student som har en lavere grad i business kan ha en grad program med så få som 33 studiepoeng, noen som har en lavere grad er i et felt utenfor virksomhet kan bli pålagt å ta alle åtte av de tre-timers grunnkurs, resulterer i et program sammen 57 studiepoeng. Hvorvidt en bestemt student vil bli pålagt å inkludere flere grunnkurs i programmet vil være resultatet av en transkripsjon evaluering gjort av direktøren for MBA-programmet.

Antallet kurs som er mest sannsynlig for en deltid, er kvelden elev to klasser i vår og høst semester og en klasse i sommer semester. Denne tidsplanen innebærer to, tre timer natt klasser per uke på våren og høsten semestre. Om sommeren semester, klasse tiden lengde varierer, men oftest MBA kurs tilbys i en åtte-ukers sikt, krever deltidsstudenter å delta på to kvelder i uken og tre timer hver natt. Dette gjelder 15 studiepoeng fullføres pr år. En student med en 33-timers program, for eksempel, kunne fullføre sin grad i to år og ett semester.


Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • MBA i regnskap og finans - UCAM, Spania
  • Sharjah, De forente arabiske emirater
 • MBA i regnskap
  • Fayette, USA
  • Hong Kong, Hongkong
 • MBA i profesjonell regnskap
  • Buffalo, USA