Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Introduksjon

MIBM har vært en ubestridt særegen leder innen online ledelseskurs over hele India i flere år, og har gitt kvalitetsutdanning og oppfyller internasjonale standarder.

Vi i MIBM har en liste over kvalitetsprogrammer som tilbyr MBA- og Fast Track-programmer som er best egnet for studenter og profesjonelle for å forme karrieren sin i henhold til gjeldende globale trender. Vi tror på fortreffelighet av utdanning som formidles slik at våre studenter er foran konkurrentene. Vårt oppdrag er å forbedre den nåværende statusen til et individ slik at han/henne kan oppnå sine mål med perfeksjon.

MIBM tilbyr ulike online MBA-programmer som er vant til det stadig skiftende markedsmiljøet. Programmene er best egnet for studenter og arbeidere som forstår deres tidsbegrensninger. Kursene er designet og utviklet av ledende utdanningseksperter fra hele verden. Utdanningsekspertene våre har utviklet den beste metodikken og opplæringsmønstrene for utdanning for å skape bransjeledende fagfolk. Utdanningsfakultetet vårt er rangert som den beste bransjen når det gjelder å tilby nettbasert utdanning.

Campus funksjoner

  Steder

  • Antananarivo

   Antananarivo, Madagaskar

   Programmer

   Spørsmål