Keystone logo
Alliance Manchester Business School - South America Centre Den globale deltid MBA
Alliance Manchester Business School - South America Centre

Den globale deltid MBA

Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

0 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Den globale deltid MBA

Trinn opp. Endre retning. Forvandle karrieren din.

Sted: Sao Paulo, Brasil

Opplev workshops som motiverer, gruppere prosjekter som utfordrer og kolleger som inspirerer. Med dette fleksible globale programmet kan du studere med oss ​​i Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong eller São Paulo. Sett deg fra hverandre på arbeidsplassen fra dag ett.

Manchester Global Part-time MBA er designet for å passe rundt arbeid og personlige forpliktelser, noe som gir deg fleksibilitet til å studere når det passer deg best.

Undervisning i verdensklasse leveres i blokker på boligverksteder, komplettert med onlineaktivitet for å berike læringsopplevelsen. Dette betyr at din fysiske tid ut av kontoret er planlagt på forhånd for minst karriereforstyrrelser. Skulle karrieren ta deg til utlandet, kan du fortsette studiene sømløst på et av våre seks globale sentre.

Programmet er fullt utlært på engelsk og vi tar Alliance MBS akademikere til Sao Paulo for klasser. I Brasil driver vi Global MBA i samarbeid med FGV, en prestisjefylt lokal handelshøyskole, og noen få moduler i programmet undervises av akademikere som følger det samme programmet globalt.

Vår blandede læringsmetode gir en balansert kombinasjon av selvstudium og praktisk læring med globale kolleger. Et typisk semester vil inneholde opptil tre ansikt-til-ansikt verksteder, levert tilbake til rygg på et av våre sentre over hele verden. I tillegg til dette vil du delta i online opplæringsøkter, studere online i et dedikert e-læringsmiljø, og delta i diskusjoner med e-lærere og kolleger.

(henvendelser skal sendes til [email protected] )

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Global MBA
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • EDHEC Global MBA
  • Nice, Frankrike
  • Paris, Frankrike
  • + 1 mer
 • Global MBA Supercars, Superbikes og Motorsports
  • Bologna, Italia