Keystone logo
Alliance Manchester Business School - South America Centre

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Introduksjon

Manchester Business School ble stiftet i 1965 og er en av Storbritannias første handelshøyskoler. I 2015 feiret vi 50-årsjubileum.

Vi ble den største virksomheten og ledelse skole i Storbritannia i 2004 da vi fusjonerte med The Victoria University of Manchester School of Accounting and Finance, UMIST School of Management og programmet i Research in Science and Technology.

Vi er et full-service business school, og gir bransjefokusert utdanning til studenter, postgraduates og ledere over hele verden.

Original Tenker Applied er kjernen i det vi gjør - å omsette teori til praksis på tvers av all vår virksomhet, gjennom våre programmer, rådgivning og forskning.

Vi informere, inspirere og engasjere med næringslivet gjennom våre bedrifts engasjement aktiviteter og vi jobber for å støtte lokalsamfunn gjennom vårt samfunnsansvar agenda.

Rangering og akkreditering

Alliance Manchester Business School fortsetter å motta en rekke rangeringer og akkrediteringer fra en rekke oppdrags styrene - ikke bare i Storbritannia, men fra hele verden.

Rangering

2016 Financial Times undersøkelse rangerer vår MBA syvende i Storbritannia, 14. i Europa og 38. i verden. Ifølge FT, kan MBA studentene forvente en 96% lønnsøkning tre år etter endt utdanning. Alliance MBS er også plassert på 12. plass i verden for karriere fremgang. Vi er rangert sjette i verden, utenfor USA, ved virksomhet tittel Forbes. Forbes vurdering bruksområder avkastning på investeringen (ROI) som sin viktigste mål, kombinert med tilbakemeldinger samlet fra Alliance MBS 'globale alumni samfunnet. Vi er rangert andre i Storbritannia for forskning makt, og fjerde for dybden og bredden i forskning (REF 2014). Bloomberg Business Week rangert Alliance MBS på 19. i verden og niende i alumni undersøkelsen.

Akkreditering

Alliance MBS er en del av en liten og eksklusiv gruppe av institusjoner verden over som er akkreditert av alle de tre store organer - AACSB International, ogEQUIS.

Beliggenhet

Uansett hvor du er basert på, er vår ekspertise aldri langt unna. Vi er den eneste britiske handelshøyskole med tilstedeværelse i seks globale knutepunkter. Alle våre sentre har sterke bånd til det lokale næringslivet, og vi har også et globalt nettverk av over 50 000 studenter, fordelt på 169 land.

Steder

  • São Paulo

    Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini) 04578000, São Paulo, Brasil, , São Paulo

    • Manchester

      Alliance Manchester Business School Booth Street East , M13 9SS, Manchester

    Spørsmål