Keystone logo
Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Introduksjon

MBSC tar sikte på å utvikle en ny generasjon av transformative ledere som tenker kreativt og handler med dristighet. The Kingdom trenger flere jobbskapere og ikke bare jobb forbrukere. MBSC er utformet for å fylle dette tomrommet ved å opprette Entreprenører av alle slag (EAK®).

Prince Mohammad Bin Salman College (MBSC) of Business og entreprenørskap er en ny privat, høyere utdanningsinstitusjon for både menn og kvinner. Det har blitt etablert gjennom et internasjonalt partnerskap mellom Emaar The Economic City, Babson Utland (et heleid datterselskap av Babson College, USA), Lockheed Martin under paraplyen til den økonomiske Offset Program i kongedømmet Saudi-Arabia og Misk fundament.

MBSC

MBSC vil inneholde Babson College unike tilnærming til entreprenørskap utdanning som ikke er avhengig av passivt lytte til klasserommet forelesninger, men vil fokusere på hands-on erfaringskunnskap som er praktisk og pragmatisk. Læreplanen bruker et sett av signatur eksperimentelle kurs som vil kreve elevene å anvende sin læring til reelle problemstillinger eller starte nye sosiale eller forretningsprosjekter. Denne typen prosjekt basert læring vil bli supplert med et nettverk av mentorer og rådgivere. Utvikling av enkeltpersoner vil fortsette utenfor klassen gjennom bevisst skapt sett co-pensum erfaringer som vil forsterke og bygge entreprenørskap lederegenskaper av studenter. MBSC vil ha en kultur som gjenspeiler det beste av akademiske tradisjoner i alle verdensklasse institusjoner for høyere utdanning som har kjennetegnene vil omfatte respekt for ulike synspunkter, profesjonalitet, integritet, og en konstant forpliktelse til dyktighet både i og utenfor klasserommet.

MBSC vil gi verdensklasse utdanning som oppfyller internasjonale standarder fra her i Saudi Arabia.

MBSC har gjennomført en global søk for å ansette lærere som er både dyktige lærere og fremtredende forskere. All grunnleggelsen fakultetet har fått opplæring ved Babson College. Stiftelses fakultetet vil bli supplert av en gruppe fremstående besøk fakultetet fra Babson og andre verdensklasse høyskoler og universiteter. MBSC er forpliktet til å overholde globale standarder for kvalitet ved å følge standarder for både lokale (NCAA) og globale akkreditering fra organer som NEASC og AACSB. Babson College vil fortsette å gi hjelp og støtte til MBSC for de neste ti årene i sin reise til fortreffelighet.

VÅR VISJON

Å være den ledende institusjon for høyere utdanning som vil låse opp entreprenør potensial i Saudi-Arabia for å skape arbeidsplasser i fremtiden og bidra til Saudi-Arabias kunnskapsøkonomi. Dette oppnås ved å bli en elite, internasjonalt godkjent institusjon som redefinerer utdanning i Saudi-Arabia og regionen. Det vil være en levende, læring lab som skaper og lanserer neste generasjon av transformative ledere.

VÅRT OPPDRAG

Oppgaven til College er å utdanne gründer ledere som kan gjenkjenne og form muligheter. Nyutdannede av høgskolen vil være i stand til å produsere økonomisk og sosial verdi uansett hvor de arbeider - som ansatte i store eller små bedrifter; som ledere av regjeringen, sosiale, eller filantropiske organisasjoner; som grunnleggerne av nye virksomheter; eller som ledere av familieeide og drives bedrifter.

MBSC

CAMPUS & FASILITETER

Universitetsområdet har blitt designet av HDR Inc. en av verdens topp 100 Global design bedrifter for å skape et miljø som fremmer levering av Babson Globals unikt pensum, har plass til co-faglige aktiviteter og reflekterer MBSC forpliktelse til en kultur av fortreffelighet. Sammen håper vi å inspirere til kreativitet og samarbeid og hjelpe elevene å nå sitt fulle potensial.

Steder

  • Jeddah

    7082-BayLaSun-Juman St. Unit No. 1 King Abdullah Economic City 23964-2522 Kingdom of Saudi Arabia, , Jeddah

Spørsmål