Keystone logo
Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Introduksjon

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Siden 1995 har Master Education International tjent sine tilknyttede og tilknyttede institutter i Midt-Østen, India, Fjernøsten og deres studentkår på det store, ved å tilby britisk, amerikansk og indisk høyere utdanning. Dens flaggskipprogrammer er MBA og BBA. MEI er en partner av tre britiske tildelende organer; QUALIFI, BTEC Edexcel og NCC Education og fremtredende universiteter som University of Bolton, City Vision University USA og Banasthali University (Listed and Recommended av Ministry of Education, UAE). MEI er også et off-campus kontor for forskningsbasert program som fører til ph.d.

MASTER gir kvalitet høyere utdanning med overkommelig pris i UAE.

Master Education International har levert utdanning innen ledelse i de siste 24 årene, og har hatt sine leveransesentre i Dubai, Sharjah og Abu Dhabi i UAE, med sitt hovedkontor i India og dets medarbeidere i KSA og Singapore. Vi er spesielt spesialister på behovene til arbeidende fagfolk ved å gjennomføre interaktive interaktive klasser på fredager og / eller lørdager. Kreditter opptjent på andre universiteter er overførbare, slik at du kan sparke starter høyere utdanning.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG
114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Uttalelser

"Masters ga meg mulighetene til forskjellige anerkjente universiteter for MBA-programmene som gir grundig kunnskap om å være konkurransedyktig i denne globaliserte verden. MBA-programmet ga umiddelbar verdi ved å øke strategisk bevissthet. Jeg har ingen tvil om at Masters var absolutt beste valg for meg, og ville være for de fleste. "
- Amin Kazi, daglig leder og GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB

"Jeg har vært med Masters siden juli 2011, jeg har gjort min BBA grad i markedsføring. Jeg har vært vitne til fantastisk og høyt kvalifisert fakultet. For tiden fullfører jeg min MBA-grad i markedsføring. Jeg er glad for å være med Masters." - Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

"Jeg var alltid interessert i MBA-HR og bekymret for hvordan jeg skal administrere studier mens jeg var på jobb, da jeg trengte nok coaching og klasser etter jobb. Løsningen var Master Education International. MEI har hjulpet meg med å forbedre profesjonelt

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Våre mål

Å gi spesiell og overlegen kvalitet utdanning for å forberede profesjonelle stillinger i dagens raske verden der meritokrati og kvalifikasjoner er grunnleggende for fremgang.

Å gi etterutdanningsmuligheter til klienter som allerede er engasjert i næringsliv, slik at de kan oppfylle sine karrieremål ved å øke sin ferdighetsgrunnlag uten å forstyrre sitt yrke eller kompromittere kvaliteten på utdanningen.

Å bruke, når det er nødvendig, tradisjonell praksis, moderne teknikker og teknologi til den beste fordelen i leveransen, for å forbedre og berike våre kunders prestasjon av deres utdannings- og karrieremål.

Å holde seg i takt med innovasjoner og utvikle nye metoder og teknologi for levering av utdanning og komponentmaterialer samt administrative aspekter ved instituttet.

For UAE Innbyggere: DUBAI / SHARJAH - Fredag morgen (09:00 - 12:30)
ABU DHABI - Lørdag Ettermiddag (02:00 - 05:30)

Steder

  • Dubai

    Master Education International P.O Box: 117149 Dubai, UAE

  • Sharjah

    Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates

    Spørsmål