Keystone logo

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

A logo

Introduksjon

University of Manchester var en tidlig adopterer av transnasjonal utdanning og har nå 25 års erfaring på dette feltet. Gjennom årene har vi knapt sterke globale partnerskap med selskaper og høyprofilerte utdanningspartnere, og vi har etablert 6 globale sentre i 4 kontinenter: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Tradisjonen vår om suksess i læring og forskning strekker seg over 180 år, og inkluderer fødselen av den moderne datamaskinen, splitting av atomet og grunnleggende prinsipper for moderne økonomi. Mange flere verdensskiftende innovasjoner har sine røtter her, ved University of Manchester. Rangeret som nummer to i Storbritannia når det gjelder 'Research Power' i 2014 Research Excellence Framework, gleder vi oss over et globalt rykte for vår banebrytende forskning, noe som forbedrer vår problembaserte tilnærming til grunnfagslæring.

Singapore, Sørøst-Asia sentrum

Et 100% eiet datterselskap av University of Manchester, Southeast Asia Center, har etablert sin tilstedeværelse i Singapore siden 1992 og driver fleksibel global MBA for fagfolk med mangfoldig kulturell og profesjonell bakgrunn. Den støtter nå nesten 300 studenter og har uteksaminert mer enn 1600 studenter i Sørøst-Asia og Oceania-regionen.

Våre internasjonale akademikere reiser verden rundt ved sine 6 globale sentre. Mange av våre akademikere er utstyrt med bransjekunnskap og omfattende bånd med det offentlige, private inkludert organisasjoner fra tredje sektor over hele verden. De leder debatten, påvirker mening og politikk og driver endring.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Singapore 068898

CPE registreringsnr .: 201022477R
Periode: 28. september 2020 til 27. september 2024

Steder

  • 80 Robinson Road #13-02, 068898, Singapore

Spørsmål