Keystone logo
Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Introduksjon

Med seks globale sentre, høyt anerkjente kvalifikasjoner, strategiske partnerskap og samarbeid over hele verden, skaper vi en uforglemmelig opplevelse for de som studerer hos oss.

Manchester Worldwide (SE Asia) (tidligere kjent som Manchester Business School Singapore Centre) Singapore, etablert i 1999, er et 100% heleid datterselskap av University of Manchester. Senteret ligger i hjertet av Singapore, og lar ambisiøse og travle arbeidsfolk med forskjellig bakgrunn fra Sørøst-Asia og Oseania fordype seg i et av verdens mest kosmopolitiske forretningsmiljøer.

Vi er stolte av vår voksende portefølje av svært fleksible og anerkjente deltids masterprogrammer. Studentene oppfordres til å delta på intensive ansikt-til-ansikt boligverksteder på våre partner globale sentre i Sørøst-Asia, Storbritannia, Hong Kong, Midtøsten og Kina. De får hjelp av de beste globale akademiske og administrative ansatte, støtte og ressurser for å lære med sitt fulle potensiale. Manchester Worldwide (SE Asia) sitt fysiske senter gir et inspirerende og trygt arbeidsmiljø der studenter kan koble seg sammen og utveksle ideer på tvers av ulike kulturelle bakgrunner og bransjer.

Vår mangfoldige studentpopulasjon spenner over 21 nasjonaliteter og over 20 unike sektorer. Fra dette kan studentene våre få en mengde nye perspektiver og inspirasjon, samt nettverk og bygge varige og verdifulle forbindelser med likesinnede individer fra ulike samfunnslag. I kjernen av senteret vårt er et sterkt engasjement for sosialt ansvar, hvor vi har som mål å gjøre en positiv forskjell på tvers av Sørøst-Asia og Oseania.

Hvorfor Manchester?

University of Manchester ble etablert i 1824 med 25 nobelprisvinnere, og er en av Storbritannias mest prestisjefylte skoler.University of Manchester er rangert som 27. globalt, 1. i sosialt ansvar, og det 23. mest internasjonale universitetet.AMBS er rangert som 4. i Storbritannia, 10. i Europa, 30. i verden, og har 3 internasjonale akkrediteringer.100 % eid datterselskap med et globalt nettverk av 6 sentre over hele verden og 500 000 alumner i 190 land.Bygget på forskning i verdensklasse inkludert avansert materiale, kreft, energi, globale ulikheter og industriell bioteknologi.

Campus funksjoner

  Steder

  Steder
  • Singapore

   80 Robinson Road #13-02, 068898, Singapore

   • facebook
   • linkedin

  Spørsmål