Keystone logo
© krakenimages
Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Introduksjon

MDCI - Tidligere nåtid og fremtid

MDCI tilpasser, forbereder og utvikler programmer for paradigmeskiftet som er den nye bølgen i forretningsutdanning og ledelse. New Format-programmene leveres på en billig, rask måte og internasjonalt akkreditert måte.

Siden 1993 har det britiske firmaet MDCI fortsatt å koordinere internasjonal ledelsesutvikling og studieprogrammer som støtter karrierefagfolk i Persiabukten, anerkjent for fortreffelighet ved Queen's Award for Export in Education.

Fra sitt regionale knutepunkt i Bahrain og HQ i Storbritannia, gir MDCI en jevn, fokusert studieopplevelse som genererer et pulserende kohortfellesskap og alumner. Tilgjengelighet og støtte er prioritert - i tillegg til lærings- og forskningsmateriell får hver student automatisk tilgang til Microsoft Teams for Education, samt Office 365, og en direkte kommunikasjonslinje med fakultetet og teamet.

MBA i transnasjonalt lederskapsprogram støtter morgendagens ledere når de tilpasser seg for å møte utfordringene med ledelse i en post-pandemisk verden.

De nøye kuraterte, kreative læreplanene leveres av ledende britiske akademikere gjennomgått og oppdatert for å møte den skiftende verden. MDCI er nå klar til å ta neste generasjon programmer på en smidig og profesjonell måte til GCC, Europa og globalt.

142203_pexels-photo-3761520.jpeg

Portfolio

Universitets grad

 • Etter stiftelsesprogrammet, online gradsprogrammer i næringsliv og finans, matematikk, vitenskap og ingeniørfag, jus og samfunnsvitenskap - inkludert en personlig plasseringstjeneste
 • MBA (CMI / YSJ)
 • MBA-påfyll (TBA) (fra undervisningskvalifisering eller CMI overgangsledelse)
 • MSc (TBA)
 • DBA (TBA)
 • DBA-progresjon fra MBA Top-up
 • BSc påfyll (Lincoln)

Universitetsforberedelse

 • Foundation Program - gir koblingen fra videregående skole til vestlige universitetsstandarder og krav
 • Etter grunnlaget programmet, online grad programmer i hovedfag - inkludert en personlig plasseringstjeneste
 • Doctoral Readiness Program - 2/3 måneders detaljert online forberedelse for en doktorgrad eller DBA, inkludert forberedelse av forslag og en personlig plasseringstjeneste

Ledelsesutvikling

 • MBA påfyll for
 • Mini MBA
 • Exec og Non-Exec Directors Program
 • Digital markedsføring (DM Inst)

New Era Management Thinking

 • Appli - Positiv psykologi og velværeprogrammer - fører til MBA
 • Strategic Heartistry - "Strategic Heartistry er et alternativ til strategisk planlegging. Det handler om å være avgjørende menneskelig i en digitalt koblet verden. Det inviterer uredde ledere til å snakke inn før de snakker for å koble hjerter, hoder og hender til planer."

Enestående tider krever nytenking

MDCI og CMC har skrevet Playbook om.

I mer enn tretti år har Management Development Centre International (MDCI) omdefinert måten lederutdanning leveres i Midtøsten og Afrika. Nå har vårt fokus på å muliggjøre transformasjonsledere resultert i en ny Pathway til å oppnå en britisk akkreditert MBA.

Guidet av CMCs administrerende direktør, Dr. Lester Massingham, bringer vi The Next Generation MBA til Gulfens neste generasjons ledere. Begynn å bli ferdig på bare 12 måneder, med en finansiell investering på bare 12 000 dollar.

Vi har alle en historie. Her er en kort titt på vår

 • Mer enn 5000 studenter.
 • Jobber i samarbeid med ledende fakultet, høgskoler og universiteter i Storbritannia.
 • Mottok Dronningens pris for eksport i utdanning.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Historie

Tidlig på 1990-tallet

MDCI velger Bahrain som sitt regionale knutepunkt for å tjene lederutdanning av Arabias karriere fagfolk og ledere på tvers av alle sektorer.

1993

MDCI lanserer det første MBA-programmet for fjernundervisning i regionen med Storbritannias Hull University, fra baser i Dubai og Bahrain.

1995

MDCI godkjent som den første MBA-leverandøren for Saudi Aramco og leverer den første MBA på stedet i Sultanate of Oman med Storbritannias Lincoln University.

1997

MDCI tildeles Dronningens pris for eksport i utdanning.

1998

MDCI starter regionens første doktorgrad i forretningsadministrasjon på lokasjon i GCC med Universitetene i Hull og Lincoln.

2000

MDCI leverer den første mastergraden i sikkerhetsstudier i GCC med Storbritannias University of Reading.

Tidlig på 2000-tallet

MDCI lanserer Advanced Management Development Program i Bahrain i samarbeid med departementet for arbeid og sosiale forhold. I mellomtiden leverte i samråd med det britiske militærattaché Hull MBA-programmet til Sultan of Omans væpnede styrker som en del av Al Yamamah Offset-programmet.

2006

MDCI utnevnte de regionale agentene for University of South Africa.

2015

MDCI leverer en doktorgrad i forretningsadministrasjon (DBA) på plassering i Bahrain og Oman med Liverpool John Moores University.

2020

Next Generation MBA går live, online, lansert under den globale lock-down CoVid-19.

Unleashing Leadership Prowess, mer enn 5000 ganger siden 1993

Alumni

I Bahrain siden 1993 har MDCI markedsført, støttet og administrert stedlig levering av lederutvikling, under- og etterutdanningsprogrammer fra anerkjente akademiske institusjoner, inkludert Storbritannias ledende universiteter som Hull, Reading og Lincoln til mer enn 5000 karriere fagfolk.

Ny gener

Multifasettert tenking inspirerte designet og timingen til The Next Generation MBA. For det første er 2020 et enestående år som krever ny læring. CMCs Certificate in Transformational Leadership med graden fra York St John trer inn for å svare på dette på mange nivåer. Og vi har en forestilling om at våre alumner vil være klare til å foreslå dette til deres 'neste generasjons' familiemedlemmer, venner og team.

Leaders

Bare fire år i å levere ledelsesutvikling, under- og etterutdanningsprogrammer, mottok MDCI Queen's Award for Export in Education i 1997, og anerkjente det britiske firmaets ledende rolle i Midtøsten og Afrika. Spol fremover i mer enn to tiår og MDCIs programmer har vært til stede av ledere på flere nivåer i flere sektorer, inkludert Ministerial, C-Suite, samt gründere som tiltrekker megakjøp, fusjoner og lister.

142204_pexels-photo-3771089.jpeg

Endelig en MBA som er oppnåelig, akkreditert, tilgjengelig og rimelig

Hvorfor bruke minst dobbelt så mye tid og penger på å tjene en MBA når du kan oppnå en UK-akkreditert kvalifisering på 12 måneder for under 12.000 USD?

Kvantesprangendringene de siste månedene oppmuntret teamet vårt til å finne en ny løsning på MBA. Vi har fått det perfekte programmet for Arabias modige karrierefagfolk som søker nye lederegenskaper på dette enestående tidspunktet.

Resultatet er The Next Generation MBA.

Studien din er fullført på et år, krever ikke en lavere grad, og blir undervist av det britiske fakultetet i Gulf og / eller lever online, noe som reduserer kostnadene ytterligere.

Hvorfor velge MDCI?

Vi tror ikke på hindringer for å lykkes.

Dette er den mest tilgjengelige MBA i regionen.

Ingen grad nødvendig.

 • Din erfarne forretningserfaring kan gi deg ombord.
 • Ta de første seks månedene for å få et fagbrev i Transformasjonsledelse.
 • Kutt ned kostnadene og reise, delta i Gulfen, og / eller få tilgang til klasserommet, live online.
 • Helgeleveranse som passer rundt ditt arbeid og din familie.

Vår kjærlighet til Arabia

I mer enn tretti år har MDCI hjulpet studenter i Midtøsten og Afrika med å nå sanne potensialer og oppnå karriereambisjoner. MDCIs alumner er en mottaker av dronningens pris for eksport i utdanning, og topper 5000 alumner - på tvers av ledende organisasjoner som Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, PDO og Omantel.

Steder

 • London

  The Old Coach House TS27 4SS, United Kingdom, TS27 4SS, London

  • Manama

   Manama, Bahrain

   Spørsmål