Keystone logo
© BIMM University
Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Introduksjon

MSM-US1

Maastricht School of Management og Universitetet i Suffolk har lansert en spennende samarbeids Executive MBA grad, i forhold til hvilke aktører vil være i stand til å studere i internasjonale steder, Maastricht (Nederland), Ipswich (UK) med mulighet til å studere i Boston (USA) lagt Visa krav.

Dette samarbeidet av en av de eldste handelshøyskolene i Nederland og en av de yngste universitetene i Storbritannia har resultert i utviklingen av et unikt MBA som kombinerer solid bedrift tradisjon og internasjonal akkreditering med gründer energi og muligheter. Programmet leveres på engelsk.

For mer om dette banebrytende ny Executive MBA se artikkelen om det som ble omtalt i bladet Forretnings Fordi

For å utdype og styrke den faglige og vitenskapelige bånd mellom Nederland og Storbritannia, visekansler av Suffolk University, professor Richard Lister brakt et besøk til MSM i slutten av august 2016.

MSM og Universitetet i Suffolk har tenkt å samle ressurser for å utvikle en effektiv trans-nasjonale utdannings partnerskap i næringslivet utdanning, med fokus på sosial og miljømessig bærekraft og ansvar, spesielt i et high-tech økonomiske miljø, der livslang læring har blitt et imperativ for økonomisk konkurranseevne. Dette vil omfatte partnerskap for å tilby individuelt ulike ledelse og entreprenørskap grader, korte programmer og forretningsarrangementer. Healthcare Management er ett område der de to institusjonene vil bundle sine nettverk og kompetanse.

MSM-US32

Steder

  • Ipswich

    Ipswich, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Spørsmål