Keystone logo
Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Introduksjon

World Class International fakultet

Vårt fakultet består av toppprofessorer tilknyttet institusjoner som Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, University of St. Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University , Zagreb School of Economics and Management, Sciences Po, HEC Paris, og mer.

Forbered deg på å bli utfordret

På LSB , enten du registrerer deg for et utdannelsesprogram, en MBA eller en Master i ledelse, vær klar for en spennende tid. Du vil bli utsatt for forretningssituasjoner der kunnskapen din blir utfordret og løsninger som blir diskutert . Du må kommunisere og finne felles grunnlag med lærere og klassekamerater og bedriftsledere fra hele verden.

Innovative læringsmetoder

Å studere på LSB gir deg tilgang til ulike kulturer, opplevelser og tenkemåter. Gjennom samarbeid vil du tjene på de rike erfaringene til dine internasjonale klassekamerater, professorer og bedriftsledere. Det prisbelønte fakultetet er i frontlinjen for innovative undervisningsmetoder i bedriftsøkonomi . Lær å tenke og bestem deg som en leder innen casestudier og konsulentprosjekter.

Handlingskunnskap

Læreplanen er designet for å utvikle deg til en leder som kan se, ta ansvar for og utvikle nye muligheter. Din erfaring fra LSB Master gir mer enn bare akademisk kunnskap og praktiske ferdigheter. Målet vårt er å gi deg en unik opplevelse - akademisk og ellers.

Syn

Å være en globalt anerkjent forretningskole av høy kvalitet i hjertet av Europa.

Oppdrag

Skolens oppgave er å tilby et inspirerende og flerkulturelt læringsmiljø for bedriftsledere fra internasjonale selskaper som opererer i Luxembourg, så vel som over hele Europa og verden. For å oppnå sine pedagogiske og akademiske mål, bruker skolen moderne undervisnings- og forskningsmetoder, fremmer kulturelt og intellektuelt mangfold. Skolen samarbeider med det internasjonale næringslivet og forbereder bedriftsledere til å blomstre i en kompleks global næringsliv.

akkreditering

Luxembourg School Of Business er akkreditert av Luxembourg Ministry of Higher Education and Research. Akkrediteringene gjelder for hele institusjonen samt for Master of Business Administration og Master in Management-programmene. Luxembourg School Of Business er også medlem av AACSB internasjonale akkrediteringer og er Erasmus akkreditert.

Stipend og finansiering

Scholarships available

 • Fra den luxembourgske staten
 • Fra Luxembourg School Of Business

Rabatter tilgjengelig

 • Kandidater som melder seg på før første frist får 5 % rabatt, ELLER
 • Kandidater som betaler hele undervisningen i ett termin får 10 % rabatt

Campusliv og fasiliteter

Career Center

Karrieresenteret opprettholder nære relasjoner med selskaper både i Luxembourg og internasjonalt. Det gir omfattende støtte og veiledning til studenter og nyutdannede for å sikre praksisplasser.

Studentene vil kunne konsultere med karriererådgiveren din når som helst på karrierereisen. Vår karriererådgiver støtter studentene steg for steg i deres forsøk på å finne en praksisplass.

Internasjonalt kontor

I løpet av Master in Management vil studentene kunne delta i et utvekslingsprogram med partneruniversiteter eller handelshøyskoler. Disse Erasmus- og utvekslingsprogrammene vil ikke kreve ekstra skolepenger.

LSB International Office bistår studenter med internasjonal mobilitet, hjelper dem med tiden tilbrakt i utlandet og administrerer de institusjonelle relasjonene mellom LSB og dets partneruniversiteter.

 • Levende kulturliv
 • Internasjonal åpenhet
 • Sportsfasiliteter av topp kvalitet
 • Naturlig mangfold
 • Utmerket mat og Winde
 • Et flott sted å få venner

Steder

 • Luxembourg City

  19, Rue Eugène Ruppert

Spørsmål