Keystone logo
© ©KMU Akademie
KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

Introduksjon

Etterutdanning i det 21. århundre

I det 21. århundre, som er preget av stadig raskere utvikling, er utdanning og videreutdanning en verdifull ressurs og viktigere enn noen gang. Komplekse teknologiske og økonomiske problemstillinger og et stort miljøansvar gir bedrifter og deres ledere beslutninger som tas på bakgrunn av erfaring, kunnskap og kompetanse. Livslang læring og videre faglig kvalifisering er derfor avgjørende. Det er opplæringstilbydernes oppgave å sørge for infrastruktur for disse videre opplæringsmulighetene.

KMU Akademie & Management AG, som ble grunnlagt i 2006, var klar over dette ansvaret fra starten. Men hun erkjente også at yrkesaktive som ønsker å studere deltid står overfor en stor utfordring: å balansere arbeid, familie og studier. Med dette kravet i bakhodet utviklet de ansvarlige ved KMU Akademie et konsept for fjernundervisning som var uavhengig av tid og sted. Siden 2011 har KMU Akademie , i samarbeid med Middlesex University, tilbudt deltidskurs på nett som oppfyller nettopp disse kravene.

I tillegg til systemakkrediteringen til Middlesex University, ble studieprogrammene ved Middlesex University vellykket akkreditert av akkrediteringsbyrået AQAS i samarbeid med KMU Akademie & Management AG i henhold til internasjonale standarder, European Standards and Guidelines (ESG).

Førstevalget for studiene ved siden av jobben

Kursene kan gjennomføres på deltid. Dette er spesielt gunstig for ledere som ønsker å utvide sin kunnskap uten å gi opp jobben. Nettkurset ved Middlesex University / KMU Akademie tilpasser seg fleksibelt til studentenes behov. Du studerer når og hvor du vil og fullfører studiene i ditt eget tempo.

Dine fordeler på et øyeblikk

Hos oss er du i de beste hender

 • Fleksibel læring
 • Undervisningsspråk tysk
 • Anerkjent grad
 • Personlig pleie

Nettstudie ved Middlesex University / KMU Akademie

Studer uavhengig av tid og sted

Studentene som fullfører sine nettstudier ved KMU Akademie er registrert som studenter ved Middlesex University i London og får også graden sin fra dem. KMU Akademie er ansvarlig for den organisatoriske håndteringen av kurset. Alle dokumenter, læremateriell og lekser er tilgjengelig for studenter på tysk når som helst på KMUnitys nettplattform. I tillegg er KMU Akademie kontaktpunkt for studenter i alle studierelaterte spørsmål. Foreleserne, rådgiverne og ansatte kan se tilbake på mange års erfaring og sikre best mulig støtte til studentene.

Steder

 • Linz

  Hauptstraße,54, 4040, Linz

  Programmer

  Spørsmål