Keystone logo
© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Introduksjon

Fakultet for forretnings- og samfunnsvitenskap kombinerer Kingston Business School og School of Law, Social and Behavioral Sciences. Sammen dyrker de kritisk tenkning og en problemløsende tilnærming til læring, med et internasjonalt syn.

Mens du studerer her, kan du utforske samfunnets største spørsmål fra en rekke fagperspektiver. Du kan få innsikt fra fagfolk fra industri, offentlig sektor og samfunnstjenester, samt forskningsaktive akademikere med spesialkompetanse. Avgjørende gjør dette deg i stand til å engasjere deg i det større bildet og oppgradere med de overførbare ferdighetene som kreves for å blomstre i utfordrende karrierer.

Kingston Business School har blitt tildelt den prestisjetunge internasjonale akkrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) som en anerkjennelse for fortreffeligheten til vår forretningsutdanning. Denne akkrediteringen er oppnådd av bare 5 % av verdens handelshøyskoler. Mange kurs er også akkreditert og anerkjent av profesjonelle organer, inkludert Association of MBA og Chartered Institute of Marketing.

School of Law, Social and Behavioral Sciences tilbyr en rekke psykologikurs som er akkreditert av British Psychological Society (BPS). Du kan også velge å studere en av bare noen få grader i Storbritannia som tilbyr en spesialist rettsmedisinsk psykologisk kvalifikasjon. Våre politikk- og menneskerettighetskurs undervises av internasjonale utøvere, inkludert den tidligere kampanjedirektøren for Amnesty International UK og nåværende direktør for British Institute of Human Rights.

Vi fornyer kontinuerlig måten bedrifts- og samfunnsvitenskapsstudenter tenker og problemløser på, for å møte kravene fra vår raskt skiftende verden. Studer her og vær en del av å forme denne verden.

Kingston Business School

Vi tror at profesjonell suksess formes ved å finpusse og utvikle personlig kapasitet og ferdigheter, samt det akademiske rammeverket for kunnskap for å drive utvikling og oppnå suksess. Gjennom yrkesrike, arbeidsgiverengasjerte og forskningsinformerte kurs jobber vi sammen med studentene våre for å hjelpe dem med å nå personlige mål og karriereambisjoner; og bli anerkjent for sine distinkte tilnærminger og holdninger til virksomheten.

Akkrediteringer

Kingston Business School har blitt tildelt den prestisjetunge internasjonale akkrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Denne akkrediteringen er oppnådd av bare fem prosent av verdens handelshøyskoler og anerkjenner den høye kvaliteten og standarden på forretningsutdanningen vår.

Mange kurs er også akkreditert og anerkjent av profesjonelle instanser, inkludert Association of MBA (AMBA), European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) og Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvorfor velge Kingston Business School?

Våre studenter er ettertraktede, fremtidsfokuserte ledere som aktivt utfordrer, endrer, skaper og samarbeider for å bidra til samfunnet og påvirke økonomien som næringslivspåvirkere og jobbskapere.

Utfordring

Vi oppfordrer elevene våre til å utfordre oppfatninger og perspektiver. Vi har som mål at studentene våre aktivt skal analysere, stille spørsmål, tolke og innovere.

Endring

Ved Kingston Business School ser man kontinuerlig fremover for å tolke fremtiden og støtte folk til å møte nye utfordringer. Vi motiverer elevene til å være problemløsere og påvirkere, som kan få det beste ut av seg selv og andre.

Skape

Ettersom virkningen av digitalisering og IT påvirker forretningsmiljøet og endringene fortsetter å påvirke fremtiden vår, forbereder vi studentene til å dyrke og initiativrike tankesett for å identifisere og omfavne potensielle muligheter.

Samarbeide

Vi utstyrer studentene til å utvikle sin kreative kapasitet og en samarbeidende holdning til å jobbe vellykket i tverrfaglige team og miljøer.

Klar for virksomhet: våre kurs

Vi designer kursene våre sammen med ledende teknologi-, produksjons-, service- og finansorganisasjoner for å sikre at de er tilpasset problemene, utfordringene og behovene til dagens virksomhet. Du får forståelsen, innsikten, ferdighetene og verktøyene for virkelige muligheter ved eksamen.

Visjon: Innovativ, gründer og livsendrende

Å bli anerkjent globalt for en innovativ og entreprenøriell tilnærming til utdanning og forskning som skaper og realiserer livsendrende muligheter.

Oppdrag: Ledet av forskningsinformert undervisning

Å skape et best mulig miljø for ansatte og studenter som er mangfoldig og inkluderende, ledet av læring, entreprenørskap og forskningsinformert.

Verdier: Fortreffelighet i personal- og studenterfaring

Fortreffelighet: Vi verdsetter fortreffelighet innen ansattes og studenters erfaring, læring og forskning.

Innovasjon og kreativitet: Vi verdsetter innovasjon, kreativitet og entreprenøriell tenkning i generering og implementering av ideer.

Respekt: Vi verdsetter mangfold, kollegialitet og ansvar.

Hva skiller oss fra hverandre?

Kingston Business School har fire karakteristiske trekk som kombineres for å skille den fra andre universiteter:

Ansettbarhet

Kingston Business School-studenter er svært etterspurt på arbeidsplassen. Relevansen til kursene våre, våre nære bånd med industrien, fortreffeligheten til våre karriere- og ansettelsestjenester, nettverksarrangementer med bedriftsledere og arbeidsplasser betyr at studentene våre er godt posisjonert for ansettelse.

Entreprenørskap

Entreprenøriell tenkning er i vårt DNA. Enten du vil være en del av en oppstart, eller drive innovasjon i en organisasjon, på Kingston Business School blir du med på en topp handelshøyskole for entreprenørskap.

Vi er rangert som den mest suksessrike britiske høyere utdanningsinstitusjonen for nyutdannede oppstartsbedrifter (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2020/21). QS TopMBA.com rangerer oss som nummer én i verden for MBA-oppstartsbedrifter.

Fra Kingston Business Incubator til vårt arbeid med Small Business Charter Award-ordningen, ved Kingston Business School er vi banebrytere når det gjelder å pleie og utvikle innovativ tenkning. Vi er også hjemmet til det internasjonalt anerkjente Small Business Research Centre.

Internasjonale rangeringer, akkreditering og medlemskap

Kingston Business School er en av bare 5 prosent av verdens handelshøyskoler som har akkreditering fra AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Vi har akkreditering fra en rekke av de største og mest innflytelsesrike handelshøyskolenes akkrediteringsforeninger.

Fasiliteter

Vår spesialbygde £26 millioner Business School ble designet og konstruert med bærekraft i tankene for å reflektere vår forpliktelse til å inspirere, utdanne og utvikle studenter som vil ta deres erfaringer med bærekraftig atferd inn i deres fremtidige arbeid og karriere.

Vi har banebrytende læringstilbud hvor du kan sette teori ut i praksis. Vårt toppmoderne Bloomberg-handelsrom er et simulert handelsrom for ambisiøse finansfolk. Vår splitter nye Kingston Business Incubator er et spesialbygd rom for studenter som jobber med forretningsideer.

Studiet ditt støttes av nettbaserte læringsverktøy som studentintranettet og Canvas. Og campusen vår ligger 30 minutter fra hjertet av London sentrum, og gir deg tilgang til verdens ledende finans- og forretningsknutepunkt, alt mens du er basert på hovedstadens tryggeste og lykkeligste sted å bo.

Internasjonal Fortnight

Alle Kingston MBA-studenter kommer sammen for vår årlige International Fortnight. På campus vil du under International Fortnight studere og sosialisere med MBA- og Executive MBA-studenter basert på både våre Kingston- og Moskva-lokasjoner. Ved å bygge på kunnskapen du har fått så langt på kurset ditt, vil du fordype deg i ditt valg av spesialistvalgmoduler og høre fra inspirerende gjesteforelesere. Tidligere fremmøtte har også hatt mulighet til å være med på spennende bedriftsbesøk.

Våre fasiliteter

Studentene våre drar nytte av noen av de beste fasilitetene i landet, inkludert:

  • Bloomberg-handelsrommet, som gir deg en smak av å jobbe på et ekte handelsgulv (Kingston er et av få universiteter som tilbyr dette);
  • Dedikerte suiter og arbeidsområder, IT-fasiliteter og sosiale områder for våre doktorgradsstudenter;
  • Bedriftsforskningssenteret, inkludert forskningssenteret for småbedrifter;
  • Kingston Business Incubator, en bedriftsinkubatorplass, med fasiliteter som hjelper deg med å starte din egen virksomhet;
  • Læringsressurssenteret, åpent 24 timer i døgnet i løpet av semesteret, med tilgang til biblioteker, studierom og datafasiliteter; og store tekster, tidsskrifter og datalæringspakker, tilgjengelig fra mer enn 200 nettverksbaserte arbeidsstasjoner.

Kingston Hill-campus ligger i Kingston Upon Thames, kåret til Londons tryggeste forstad og lykkeligste sted å bo. London sentrum ligger 30 minutter fra Kingston Upon Thames, og tilbyr studentene tilgang til liv, dynamikk og kulturelle mangfold i en av verdens fremste forretningshovedsteder.

Steder

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Spørsmål