Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Introduksjon

Kelley School tilbyr en topp utdanning innen forretningsutvikling med fokus på å lede deg mot din egen sanne suksess. På Kelley School of Business er vi i ferd med å skape karriere. Studentene våre har talentet for å lykkes, ydmykheten til å vokse og utholdenheten til å holde ut. Denne ånden - kombinert med en utdanning som bare eliten Kelley School kan levere - resulterer i nyutdannede med kunnskap og ferdigheter som trengs for å møte nye utfordringer, for å gjøre positive endringer mulig og bidra til organisasjonene sine fra første dag. Vi har våre røtter i det første forretningskurs som ble tilbudt ved Indiana College i Bloomington i 1830. Indiana College vokste til å være Indiana University, og School of Commerce and Finance, som ble opprettet i 1920, vokste til å være Kelley School of Business. Vi har tilbudt forretningskurs på Indianapolis campus siden 1916, implementert lederutdanning i 1952 og videreutdannet virksomhet i global målestokk. Tidslinjen vår viser mer enn 100 års virksomhet. Rekrutterere forteller oss at de oppsøker våre studenter og nyutdannede for deres positive, hardtarbeidende holdning og deres selvtillit som kommer fra den virkelige verden, gjeldende utdanning som fakultetet vårt leverer på alle grad. Fakultetets medlemmer krever og får det beste ut av studentene våre. Kelley-studenter lærer å drive resultater. Denne kvaliteten gjenspeiles i våre eksepsjonelle tilbud om studentjobb, omdømmet til karriertjenestene og vår globale posisjon som en topp handelshøyskole.

about kelley
banner

Gå fra moment til momentum

Det er øyeblikk av betydning i livet. De skjer hvor som helst, når som helst. Et inspirasjonsblitz for en ny virksomhet, en introduksjon til en mentor, som lander den store jobben - de er viktige øyeblikk som definerer deg. Og uten riktig trening og støtte, er det alt de er: enkeltstunder som slutter når de slutter. Med Kelley eksploderer disse øyeblikkene i kjedereaksjoner av muligheter. Du er ikke bare forberedt på dem; kan du navigere dem for å lede deg mot din egen suksess.

banner

Oppdrag

Oppgaven til Kelley School of Business er å transformere livene til studenter, organisasjoner og samfunn gjennom lederutdanning og forskning. Målet vårt er å produsere: a) studenter som er borgere i verden som har en positiv innvirkning på organisasjonene sine og på lokalsamfunnene de bor i, og b) forskning som fremmer både teori og praksis. Vi legger vekt på en samarbeidende tilnærming som oppmuntrer til etablering av verdiskapende partnerskap mellom fakulteter, studenter, studenter, andre universiteter og akademiske enheter ved IU, og med private sektorer og ideelle organisasjoner. På Kelley School er vi opptatt av å opprettholde et verdisystem basert på:

 • Etisk oppførsel og integritet
 • Fortreffelighet, profesjonalitet og stolthet over alt det vi gjør
 • Personlig initiativ og individuelt ansvar
 • Fullt engasjement av alle fakultetet og personalet vårt i å forfølge skolens oppdrag
 • Løpende innovasjon i våre programmer og stipend
 • En ånd av samarbeid, livskraft, respekt og kollegial oppførsel i alle sammenhenger
 • Åpen og direkte kommunikasjon
 • Mangfold og inkludering og
 • Rettferdig og rettferdig anerkjennelse for ytelse

Finn ut mer om: Kelley / Manchester Global MBA

Steder

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Spørsmål