Keystone logo
Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Introduksjon

I 1906 i Nanjing etablerte Qing-dynastiet Jinan-skolen, den første statskursen for oversjøisk kinesisk. Målet var å spre utdanning og etablere bånd med Overseas Chinese. Jinan School var forgjengeren av Jinan University, som nå ligger i Guangzhou.

Kjent som toppinstitusjon for videregående opplæring for oversjøiske kineser, oppfordrer Jinan spredningen av kinesisk ekspertkunnskap over hele verden. Denne tanken uttrykker tilliten til skolens grunnleggere i å fremme kinesisk kultur og deres oppdrag å forbinde med landsmenn over hele verden.

"Jinan University etablerte forretningsdisiplin så tidlig som i tidlig stadium." I 1918 realiserte Mr. Huang Yanpei, en vismann av Jinan, "i hovedsak er dagens kommersielle og industrielle konkurranser kunnskapskonkurranser" og deretter fremmet etableringen av virksomheten disiplin på Jinan University. Senere har forretningsutdanningen av Jinan University passert flammen og utviklet seg i en endeløs rekkefølge, og opplevd nesten et århundres sosiale endringer, forsøk og forbedringer.

58208_JinanUniversity.jpg

Introduksjon

58484_1.png

Så tidlig som i 1918 har Jinan University satt opp handelshøyskolen. Gjennom flere tiår har forsøkspersoner og kolleger forsøkt kontinuerlig og satt opp et solid grunnlag for utviklingen av dagens Management School.

I dag drar skolen fordel av kryssbefruktning av slike grener av læring som økonomi, lov, vitenskap, ingeniørfag, medisin og ledelse. Det dekker 4 førstegangsdisipliner, nemlig Bedriftsøkonomi, ledelse og ingeniørfag, anvendt økonomi og anvendt psykologi. Den har doktorgrads autorisasjon for 2 førstegangs emner, 6 andre emner og 2 postdoktorale arbeidsstasjoner. Den omfattende styrken på skolen har gitt en god plattform for utvikling av emner som EMBA, MBA, MPAcc, MPA, og Master of Engineering, osv. Samtidig har skolens nærhet med samfunnet og markedet også brakt livskraft og vitalitet til utvikling av disiplinen.

I tillegg legger forvaltningsskolen stor vekt på akademiske utvekslinger med kjente universiteter og institutter i utlandet. For eksempel er det inngått avtaler mellom skolen og Stanford University og University of Pennsylvania i USA

I de senere år har det vært en tendens til internasjonalisering blant ledelseskolene i Kina. Den såkalte "internaliseringen" betyr at ledelsesvitenskap skal lære av sivilisasjonens frukter over hele verden og delta i oppbyggingen av bedriftsadministrasjonen og den offentlige forvaltningskulturen. Utgangspunktet for internasjonalisering er domesticering. Det vil si at hovedskolen i ledelseskolen skal være å trekke seg fra og reflektere over de beste ledelsespraksis som er tilpasset de hjemlige behovene, samt å dyrke ledere som kan tjene den økonomiske og sosiale utviklingen i landet.

Management School of Jinan University arver tradisjonen med "lojalitet, ærlighet, utholdenhet og respekt" og utfører strategien om "skole for utlandet kinesisk berømt skole". Med den sterke støtten til ledelsesvitenskapen, spesielt filialen av bedriftsøkonomi, forsøker skolen å bygge seg inn i en førsteklasses lederskole i Kina og en vugge av fremragende kinesiske ledertalter ved å innovere, tilpasse seg seg selv i tider og konstant forbedre pedagogisk system, former og innhold. Bare på en slik måte kan den bygge forvaltningsskolen til et verdensberømt kinesisk pedagogisk merkevare i den internasjonale virksomhetsopplæringssirkelen.

58482_2.png

58481_4.png

58483_3.png

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Guangzhou

    601 Huangpu W Ave, TianHe GongYuan, Tianhe Qu,, , Guangzhou

    Spørsmål