Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Introduksjon

Velkommen til Jamk

Vårt universitet for anvendt vitenskap ligger i Sentral-Finland, og er en del av et større kunnskapsknutepunkt som skaper springbrettene for en bedre morgendag. Det er en etterspørsel etter Jamk-kandidater: de har kunnskapen, den rette typen holdning og stolthet over sine profesjonelle ferdigheter. Å være profesjonell gir deg flere valg i livet og karrieren.

Lad kreativiteten din - her på Jamk. Fremtiden din starter her!

Velg din egen vei fra seks studieretninger

Få en praktisk orientert bachelor- eller mastergrad og start din egen internasjonale karriere i Jyväskylä, Finland. Bachelorgradene består av 210–240 studiepoeng og standard gjennomføringstid varierer fra 3,5 til 4 år.

Neste søknadstidspunkt for både bachelor- og masterprogram gjennomført på engelsk er 8. – 22. januar 2025. Våre studieretninger inkluderer Bedriftsadministrasjon , IKT , Turisme og gjestfrihet , Sosialtjenester og helsevesen , Teknologi og transport , og Profesjonell lærerutdanning .

Byen Jyväskylä

Jyväskylä har fire vakre årstider som spenner fra varme grønne somre til skarpe hvite vintre. Byen ligger sentralt i Finland og er omgitt av mange flotte innsjøer og vakker natur. Både Finland og Jyväskylä er trygge steder å studere og bo. Jyväskylä er veldig dynamisk. Vi har mange sports- og kulturaktiviteter, for ikke å snakke om restauranter og kafeer!

Dykk inn i mulighetene Jyväskylä tilbyr på visitjyvaskyla.fi! !

Statistikk

Ved JAMK University of Applied Sciences har vi mer enn 1100 internasjonale gradsstudenter fra over 80 land. Det er like mange historier som det er studenter! Les student- og alumnihistorier på nettsiden vår.

  Campus funksjoner

  Fasilitetene på JAMK kombinerer en avslappet atmosfære med høyteknologi.

   Opptak

   Neste felles søknadsperiode for JAMK gradsprogrammer på engelsk er 8. - 22. januar 2025 kl. 15.00 finsk tid.

   Steder

   • Jyväskylä

    Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

   Spørsmål