Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Introduksjon

Om IU

Med over 100 000 studenter fra mer enn 153 land, er IU International University of Applied Sciences Tysklands største universitet. De tilbyr statsakkrediterte bachelor-, master- og MBA-studier av topp kvalitet undervist på engelsk – med en helt ny tilnærming.

IUs programmer er designet med den travle profesjonelle i tankene: de gir et nytt nivå av fleksibilitet slik at du kan balansere studier og arbeid, liv eller familie. Rangert 5 stjerner på QS, deres online gradsprogrammer gjør det mulig for deg å tjene en tysk grad fra hvor som helst i verden, heltid eller deltid. Med deres fullt integrerte digitale plattform og innovative læringsverktøy som inkluderer AI-teknologi som ChatGPT og Syntea, kan du skreddersy din læringsreise til dine egne behov og timeplan. Det er derfor 96 % av studentene deres anbefaler å studere ved IU.

For de som ønsker å studere og bo i Tyskland, tilbyr IU også blandede on-campus-programmer på deres campus i Berlin og Bad Honnef. Du kan dra nytte av en mer strukturert timeplan, mens du fortsatt nyter litt fleksibilitet takket være blandingen av personlige veiledninger og online selvstudier. På den måten kan du fordype deg i et fremmed land, bygge ditt sosiale og profesjonelle nettverk og utforske alternativer for arbeid og studier. På slutten av studiene vil du også være kvalifisert for et 18-måneders etterstudievisum for å starte din karriere i Tyskland.

Finn ut mer om IU.

Hva IU gjør annerledes

IU International University of Applied Sciences tilbyr kvalitetsprogrammer for bachelor-, master- og MBA-grader med en helt ny tilnærming. IU har etablert campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også programmer 100% online for fjernundervisning. Kvalifiserte studenter kan kombinere både nettstudier og studier på campus og bytte mellom de to. På denne måten skal studentene utvikle seg på et personlig og faglig nivå og bidra til å fremme karrieren gjennom fremtidsrettede, fleksible studier.

Hvorfor IU?

 • Rimelig: nyt rabatter på nettskolepenger på opptil 67 %
 • Fleksible betalingsalternativer: Månedlige avdrag eller betal i sin helhet på forhånd
 • Alt inkludert avgifter: Kursmateriell inkludert, ingen søknadsgebyr
 • Fleksibel: Start online med en gang uten fast semesteropptak
 • Studer og ta eksamen 100 % online, i ditt eget tempo og timeplan - 24/7 tilgang til IUs digitale læremateriell, uansett hvor du er karriereorientert
 • IU tilbyr grader i etterspurte felt, med spesialiseringer
 • Kurs kombinerer teori og praktisk anvendelse gjennom virkelige case-studier
 • Lær av bransjefolk som er eksperter på sine felt

Lykkes globalt med IU

Med IU kan du åpne dører til karrieremuligheter over hele verden. Deres statsakkrediterte programmer vil utstyre deg med bransjerelevant kunnskap og etterspurte ferdigheter slik at du kan skille deg ut på det globale arbeidsmarkedet. Å studere ved IU gir deg også tilgang til deres eksklusive online karrieretjenester og arrangementer og kobler deg til deres globale nettverk av akademiske partnere slik at du kan studere i USA, Canada eller Australia.

IUs oppdrag

Det som driver IU, er det som driver deg: IU designer programmene sine for å være så fleksible og innovative som mulig – uten å ofre kvaliteten. De leverer spesialkompetanse og nyskapende læremateriell, samt fokuserer på utmerkede studenttjenester og profesjonell rådgivning. IUs programmer leverer fagspesifikk kunnskap og myke ferdigheter med en fremtidsrettet tilnærming og digitale verktøy for å forberede kandidater til det internasjonale næringslivet.

Gratis webinar og spørsmål og svar

Nettseminar: Studer online med IU 15:00–15:45 (CEST)

Visumkrav

• Studenter som planlegger å utføre alle sine studier online via IU virtuelle campus, trenger ikke å få oppholdstillatelse – uavhengig av statsborgerskap.

• Studenter med statsborgerskap i et EU-medlemsland som planlegger å delta på forelesninger på campus under en del (eller hele) studiet, trenger ikke oppholdstillatelse for å reise inn i Tyskland.*

• Studenter uten statsborgerskap i et EU-medlemsland, som planlegger å delta på forelesninger på campus under en del (eller hele) av studiene, må få en gyldig oppholdstillatelse for å kunne studere i Tyskland.*

*Dette gjelder kun for studenter som ønsker å delta på ett semester eller flere på campus i Tyskland.

Hvis du har spørsmål angående søknadsprosessen for oppholdstillatelse, vennligst ta kontakt med IUs studierådgivningsteam.

Stipend og finansiering

Endre fremtiden din med IU - søk og spar opptil 67 % for nettstudier!

IU leter alltid etter nye måter å hjelpe deg med å kombinere utdanning av høy kvalitet, tilgjengelig utdanning, uansett omstendigheter. Du har sjansen til å få opptil 67 % rabatt på nettstudiene dine!

IUs forelesninger vil tilby stor fleksibilitet, og gi deg en sjanse til å jobbe, sosialisere og utforske et nytt kontinent mens du jobber mot fremtiden din.

Be om gratis informasjon og bli med i dag!

Rangeringer

Akkrediteringer, rangeringer og medlemskap

Akkreditering

IU International University of Applied Sciences har mottatt systemakkreditering fra EQAR, FIBAA, German Accreditation Council, German Council of Science and Humanities og WES Canada. Dette betyr at kurs, fakultet og undervisningsmateriell samsvarer med de strenge standardene som er satt for dem, og at de nå kan akkreditere sine egne programmer.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma A-Levels

IU er den første nettbaserte universitetspartneren til Cambridge Internationals videregående diplom A-Levels. Studenter har nå en sjanse til å få et vitnemål fra videregående skole mens de studerer for en bachelorgrad – uten ekstra kostnad. A-Levels er et unikt 12 måneders kurs med 150 timers arbeidsmengde, som du tar ved siden av bachelorkursene dine. A-nivåene avsluttes med en eksamen som kan tas på nytt et uendelig antall ganger.

Priser og rangeringer

IU er det første tyske universitetet som fikk 99/100 på QS Stars Report, men de toppet også 6 av 25 kategorier i Tysklands største universitetsrangering av CHE. Nylig rangerte IUs online MBA-programmer som nummer 26 i Europa i den prestisjetunge QS Online MBA Rankings, en imponerende prestasjon og anerkjennelse på den internasjonale scenen.

Medlemskap

IU er medlem av Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB og UNESCOs Global Education Coalition. Disse medlemskapene gir dem forbindelser til andre institusjoner, bedrifter og frivillige organisasjoner, i tillegg til toppnivåstudier og utviklingskurs for livslang læring. Ved å utnytte banebrytende teknologi hjelper IU studenter i nød med å fortsette sin utdanning og forfølge livslang læring.

Global anerkjennelse og akademiske partnere

Global anerkjennelse

Ettersom IU er anerkjent av WES Canada og USA, kan gradene deres konverteres til poeng i henhold til lokale akademiske standarder i Canadian Immigration Point System og American Immigration Assessment Scheme. I april 2023 ble IU det første tyske universitetet som var medlem av Association of Indian Universities (AIU), den eneste offentlige myndigheten i India som fastslår utenlandske institusjoner. Dette betyr at deres programmer på campus er anerkjent av arbeidsgivere over hele India og andre Commonwealth Nations.

Akademiske partnere

Gjennom partnerskap med akademiske institusjoner fra hele verden, tilbyr IU en rimeligere måte for studenter å studere og bo i utlandet. IU Study Abroad Alliance lar studenter starte en grad online ved IU og fullføre den ved et partneruniversitet i USA, Canada, Australia eller Europa, hvor karrieremuligheter er rikelig.

Steder

 • Berlin

  IU International University of Applied Sciences - Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Spørsmål