Keystone logo
IPMI International Business School

IPMI International Business School

IPMI International Business School

Introduksjon

Nå er det din TIME

IPMI International Business School, som ble etablert i 1984 i Indonesia har vært kjent som en ledende handelshøyskole i å forberede ledere for internasjonale markeder. IPMI er pioner i utøvende og MBA utdanning i Indonesia; den første i regionen for å gjennomføre utdanning fullt leveres på engelsk; den første til å levere MBA-programmer i Indonesia; og den første til å utnytte Harvard case-basert pedagogisk tilnærming i regionen. IPMI stolt i å ha en vellykket alumni base på mer enn 2500 bedriftsledere i Indonesia og på verdensbasis.

IPMI International Business School Bachelor programmet gir unike opplevelser for studentene med virkelige internasjonale prosjekter og samfunnsengasjement prosjekter som en del av sine studier. Høytytende søkere samt nyutdannede vil ha muligheten til å konkurrere om internasjonale og indonesiske stipend. IPMI International Business School har et dedikert karriereutvikling teamet sikre vellykket karriere akselerasjon.

IPMI International Business School har inngått MOU (Memorandum of Understanding) for samarbeid med følgende universiteter:; Melbourne Business School i Australia (AACSB akkreditert og MBA-programmet EQUIS akkreditert); Burgund School of Business i Dijon, Frankrike (AACSB akkreditert), Audencia Nantes School of Management i Frankrike (EQUIS, AACSB og AMBA akkreditert); Catolica Lisboa School of Business og økonomi i Protugal (EQUIS, AACSB og AMBA akkreditert); og mange flere. Å studere i utlandet vil gi en stor opplevelse, unike læring og muligheter for nettverksbygging, i tillegg til ekstra verdi det vil bringe på en CV og karriereutvikling.

Visjon

For å bli en ledende verdensklasse handelshøyskole som produserer transformative ledere for år 2020

Mission

Et sted for læring, finne løsninger og utvikle kunnskap i ledelsen feltet Gir strategisk ledelse som gjelder for akademisk rigor og virksomhet som er relevant og internasjonalt anerkjent Støtte faglig utvikling for ledere i ledelse og næringsliv

Verdier

 • interaktiv klasse
 • Passsionate Tilrettelegging
 • mindful Studerer
 • innsikts Wisdom

Steder

 • Jakarta

  Jl Rawajati Timur I/1 Kalibata, Jakarta Selatan 12750, Indonesia

  Programmer

  Spørsmål