Keystone logo
International MBA Institute

International MBA Institute

International MBA Institute

Introduksjon

International MBA Institute ™ er et uavhengig institutt som hjelper organisasjoner og fagpersoner å bli akkreditert med anerkjente og anerkjente MBA-grader over hele verden og bevise sin kompetanse på MBA-domener. Vi gir fagpersoner over hele verden muligheten til å bygge karrierer, og bedrifter for å lage og selge sine fremragende produkter og tjenester.

Ditt MBA Leadership ™, MBA Management ™, MBA Sales ™, MBA Human Resources ™, MBA Finance ™, MBA Marketing ™, MBA Business Strategy ™ og MBA Recruitment ™ grader har bevist sin verdensomspennende aksept og omdømme ved å være valget av mer enn 997.300 MBA-profesjonelle i 143 land.

MBA-gradene dine gir gjenklang og fungerer veldig bra i markedet. De skaper enorme ferdigheter og kunnskap for studentene våre som deg selv. Disse ferdighetene og kunnskapene er veldig viktige for din personlige vekst så vel som din profesjonelle utvikling i karrieren din. Det beste beviset for denne globale anerkjennelsen og aksepten er at: Hver eneste dag mottar vi suksesshistorier fra studentene våre som fant nye jobber eller sikret kampanjer. I tillegg til fokus og vilje til å lykkes, viser disse kvinnene og mennene tillit med ferdighetene og kunnskapen vi har hjulpet dem til å lære.

Steder

  • Wollerau

    Samstagernstrasse 57 8832, , Wollerau

    Spørsmål