Keystone logo
Institut für Management

Institut für Management

Institut für Management

Introduksjon

VELKOMMEN TIL IFM - Institute of Management

Deltidsutdanning og opplæring i Salzburg

IFM - Institut für Management er en ledende private leverandør i Østerrike for deltids økonomi utdanning og opplæring med en sterk praktisk og akademiske grader BA, MBA og PhD. Som partner for selskaper som IFM tilbyr førsteklasses individuelle utvikling og opplæring konsepter som er individuelt tilpasset behovene i selskapet.

For vår trening tilbud, trekker vi på et internasjonalt nettverk av førsteklasses universitetslærere og utøvere fra industrien.

Akademiske studier, kurs og seminarer

Vi finner at opplæringen må tilpasse seg eleven - og ikke omvendt! Avstemming av arbeid, privatliv og opplæring er vårt hovedfokus, og fungerer som en rettesnor for utforming av våre studieprogram og emner.

Månedlige utgivelsesdato for vår MBA og BA program, individuelle eksamensdatoer og modulær design studie gir stor fleksibilitet og lette inngåelsen av deltidsstudier. Våre kurs og seminarer er også tilpasset de krav profesjonelle - ideelt for de som ønsker å fortsette sin utdanning i løpet av kort tid.

For bedrifter og bedrifter som ønsker å investere i langsiktige ansatte, utvikler vi skreddersydde interne løsninger. I tillegg har du som gründer kompetansen til IFM fakultetet innen rådgivning tilgjengelig.

også du finner den rette treningen for din karriere og dra nytte av vår erfaring for din suksess!

Steder

  • Salzburg

    Administration: IfM - Institut für Management GmbH Birkenstrasse 2, A-5300, Salzburg

  • Salzburg

    Location of the training: Schloss Leopoldskron Leopoldskronstrasse 56-58, A- 5020, Salzburg

Spørsmål