Keystone logo
© TESS
INSEAD

INSEAD

INSEAD

Introduksjon

Vi samler mennesker, kulturer og ideer for å utvikle ansvarlige ledere som forvandler virksomhet og samfunn.

INSEAD har vært en global leder innen forretningsutdanning og forskning i seks tiår. Vi lanserte verdens første ettårs MBA i Fontainebleau, Frankrike i 1959. I år 2000 åpnet vi Asia Campus i Singapore og ble den første handelshøyskolen med campus på to kontinenter. Midtøsten Campus i Abu Dhabi åpnet i 2010 med innovasjon i fokus. San Francisco Hub i Nord-Amerika er vår siste virksomhet, et rom for å knytte forbindelser og bygge på 60 års ekspertise.

 • 167 anerkjente fakultetsmedlemmer fra 42 land
 • 1.300 studenter per år i MBA, EMBA, spesialisert mastergrad og Ph.D. programmer
 • 11 000 ledere per år deltar på INSEAD Executive Education-programmer
 • 60 000 studenter i et globalt nettverk som spenner over 175 land

Vårt oppdrag

INSEAD samler mennesker, kulturer og ideer for å utvikle ansvarlige ledere som forvandler næringsliv og samfunn.

Handelshøyskolen for verden

Som en av verdens ledende og største handelshøyskoler, tilbyr INSEAD deltakerne en virkelig global pedagogisk opplevelse. Med lokaliteter i Europa (Frankrike), Asia (Singapore), Midtøsten (Abu Dhabi) og Nord-Amerika (San Francisco) og allianser med toppinstitusjoner, INSEAD forretningsutdanning og forskning spenner over hele verden. Våre 165 kjente fakultetsmedlemmer fra 41 land inspirerer mer enn 1300 studenter i vår grad og doktorgrad. programmer. I tillegg deltar over 11 000 ledere i INSEAD utdanningsprogrammer hvert år.

Våre grunnleggende verdier

Mangfold som kilde til læring og berikelse

Vi er fri fra enhver dominerende kultur eller utbredt dogme; vi er åpne for og respekterer andre synspunkter; vi lærer gjennom utveksling av ideer og erfaringer.

Uavhengighet som styringsprinsipp

Vi tror på intellektuell frihet og er autonome i vår økonomiske, institusjonelle og akademiske planleggings- og beslutningsprosess.

Rigor og relevans i undervisning og forskning

Vi oppfordrer til mangfold i forsknings- og undervisningsmetoder uten en eneste tankeskole eller metodikk som dominerer; det som betyr noe er strenghet og innvirkning på ledelse som en akademisk disiplin, på forretningsskikk og i klasserommet.

Nærhet til det internasjonale næringslivet

Vi samarbeider med det internasjonale næringslivet for å utforske og spre ledelseskunnskap; vi tror på virksomhetens rolle som en styrke for å forbedre folks liv.

Entreprenørånd

Vi er villige til å eksperimentere og innovere; vi er klare til å ta risiko og administrere resultatene av våre handlinger.

Grunnverdier

Mangfold

Utnyttelse av mangfold for å fyre opp innovasjon og kreativitet

Nærhet til virksomheten

Styrke ledere globalt for en bedre morgendag

Entreprenørånd

Fet, nyskapende og klar til å ta risiko

Rigor og relevans

Effektiv undervisning og streng forskning som takler verdens største utfordringer

Selvstendighet

Smidig, vågal og lydhør overfor globale endringer

128266_AsiaCampus.png

Allianse

INSEAD -Warton Alliance

Alliance mellom The Wharton School og INSEAD lansert i 2001 og kombinerer ressursene og ekspertisen til to verdensledere innen lederutdanning til fordel for våre MBA, EMBA og Ph.D. studenter og deltakere i utdannelse.

Alliansen støtter også fakultetsutveksling, forskning og utvikling og alumni-aktiviteter. Gjennom INSEAD -Wharton Center for Global Research and Education bygger fakultet fra begge skolene sterke samarbeid for forskning og utvikling av globale programmer og læreplaner.

Partnerskap med Tsinghua University

School of Economics and Management (SEM) ved det prestisjefylte Tsinghua University, som ble ansett for å være en av de beste handelshøyskolene i Kina, samarbeidet med INSEAD å opprette Tsinghua INSEAD Executive MBA.

Tsinghuas unike kompetanse, kulturarv og plassering i det kinesiske samfunnet kompletterer INSEAD omfattende ekspertise innen internasjonal ledelse. Partnerskapet inkluderer også fakultetsutveksling, forskningssamarbeid og felles programmer i Executive Education.

INSEAD -Sorbonne Université Partnership

INSEAD er stolt av å være et grunnleggende medlem av Sorbonne Université, en forsknings- og høyere utdanningsenhet som streber etter å skape et universitet på toppnivå.

Business Foundations Certificate Program fra INSEAD er beregnet på studenter som leter etter spesifikk opplæring i virksomhetsledelse for å utfylle deres LLM-nivå eller masteropplæring.

studie~~POS=TRUNC

INSEAD Europe Campus

INSEAD Europe Campus ligger i utkanten av Forest of Fontainebleau, bare et steinkast unna sentrum. Det ligger innen rekkevidde fra alle større flyplasser og jernbanesystemer som forbinder Paris med resten av verden.

INSEAD Asia Campus

INSEAD Asia Campus ligger på hjørnet av Ayer Rajah Avenue og North Buona Vista Road i Knowledge Hub-distriktet i Singapore. Skolens praktiske beliggenhet ligger 15 minutter fra finansdistriktet og 30 minutter fra Changi lufthavn.

INSEAD Midtøsten Campus

På grunn av over 50 års erfaring i forkant av forretningsutdanning og forskning i Europa og Asia, styrket INSEAD i 2007 sin tilstedeværelse i Midt-Østen med et campus i Abu Dhabi. INSEAD er opptatt av å utvikle forretningsutdanning og å bringe avanserte ledelsesideer og verdensomspennende forretningspraksis til regionen. Det nåværende Abu Dhabi-campus ble innviet i juni 2010 under beskyttelse av Hans høyhet Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, kronprins av Abu Dhabi og nestleder øverstkommanderende for UAEs væpnede styrker.

INSEAD San Francisco sentrum

Som en av verdens ledende og største handelshøyskoler, samler INSEAD mennesker, kulturer og ideer for å utvikle ansvarlige ledere som forvandler næringsliv og samfunn. Vår forskning, undervisning og partnerskap gjenspeiler dette globale perspektivet og det kulturelle mangfoldet.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Fontainebleau

  INSEAD Boulevard de Constance 77305, 77300, Fontainebleau

 • Singapore

  INSEAD 1 Ayer Rajah Avenue 138676, , Singapore

  • Abu Dhabi

   INSEAD Al Khatem Tower, 29th and 30th floor ADGM Square, Al Maryah Island, , Abu Dhabi

   • San Francisco

    224 Townsend St, , San Francisco

    Spørsmål