Keystone logo
INCAE Business School

INCAE Business School

INCAE Business School

Introduksjon

Velkommen til INCAE

117134_Ranking_FT.png

Med over 50 års historie er INCAE mye mer enn en handelsskole.

Denne skolen stiller deg som en konkurransedyktig global ekspert i å utvikle forretninger i fremvoksende økonomier, spesielt Latin-Amerika. Det er en opplevelse som gjør at du er en del av et utmerket nettverk av fagfolk og åpner muligheter for å studere to grader i de beste toppuniversitetene på et globalt nivå, som blant annet Yale School of Management, University of Michigan, St. Gallen, UCSD .

117133_estudiantes2_keystone.jpg

Vår Campus

INCAE Business School har to moderne campuser, lokalisert i Alajuela (Costa Rica) og Managua (Nicaragua). Du vil kunne oppleve den sentralamerikanske biologisk mangfold og de mest fargerike landskapene i paradisiske strender og regnskoger .

Vår forskjell

Som den beste handelshøyskolen i Latin-Amerika , fremmer den utviklingen av det latinamerikanske samfunnet gjennom opplæring av ledernes talent med et globalt perspektiv og gjennom anvendt forskning i effektsentre; spesielt innen kompetanse og bærekraft, entreprenørskap og utvikling av kvinnelige ledere.

117132_estudiantes2_keystone.jpg

Triple Crown Akkreditering

117131_accreditations_in_color.png

INCAE er akkreditert av de viktigste internasjonale akkrediteringsbyråene: AACSB, AMBA og EQUIS . Dette gjør det til en del av en eksklusiv gruppe universiteter over hele verden, fordi bare 1% har denne "tredoble kronen" av akkrediteringer.

Som bevis på kvaliteten på sine programmer og forpliktelsen til å gi utdanning basert på høye standarder, var INCAE den første skolen utenfor Nord-Amerika for å få akkreditering av The Southern Association of Colleges and Schools (SACS) , en av de syv enhetene i avdelingen av utdanning som offisielt akkrediterer universiteter i USA.

Internasjonale rangeringer

Kvaliteten på INCAE har blitt anerkjent av prestisjetunge internasjonale rangeringer. Blant de beste 100 MBA i verden i henhold til QS-rangering 2018, og ble valgt som den beste skolen i Latin-Amerika og # 11 i Amerika ved Financial Times i 2019 og 2018.

Utvekslinger Og Dobbelt Grader

Gjennom INCAE, kan du ta to grader med prestisjetunge skoler som Y ale School of Management, University of Michigan og University of St. Gallen , blant andre. I tillegg vil du få muligheten til å bytte på de beste universitetene i mer enn 30 land, som Stern, Kellogg (USA) Fudan University (Kina), HEC Paris (Frankrike), UBC Sauder School of Business (Canada) og mer.

Eksperter i Emerging Markets

90% av fakultetet har en Ph.D. eller doktorgrad fra Ivy League universiteter . Professorene tilhører 16 forskjellige nasjonaliteter, arbeider i mer enn 18 land og er medlemmer av styrene i anerkjente selskaper i Latin-Amerika.

De har bred kunnskap om regionens økonomiske, politiske, sosiale og forretningsmessige virkelighet , noe som gjenspeiles i de sakstudier de løser i klassen. Som et resultat kjenner INCAE-kandidatene de nyeste forretningstrender og kan bruke de mest innovative styringsverktøyene for fremvoksende markeder .

117130_facultad.jpg

pris

US $ 55 000 - US $ 77 000

* Kostnadene varierer i henhold til det valgte programmet. Prisen inkluderer skolegebyr, didaktisk materiale, delvis mat og overnatting.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Garita District, Alajuela

  INCAE Business School Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica, , Garita District, Alajuela

  • Monte Tabor

   INCAE Nicaragua Monte Tabor, Nicarágua, , Monte Tabor

   Spørsmål