Keystone logo
Imperial School of Management

Imperial School of Management

Imperial School of Management

Introduksjon

Et akkreditert online MBA-program

Imperial School of Management (ISM) partnere med ledende universiteter og anerkjente B-skoler globalt. ISM har som mål å gi høy kvalitet og internasjonalt akkreditert program til elever i Midtøsten og Afrika.

Disse programmene er skreddersydd for arbeidende fagfolk som gjør dem rimelige, fleksible MBA-programmer med en blandet modus for læring. Våre rimelige MBA-programmer kompromitterer ikke minst på kvalitetsutdanning og innhold. ISMs blandede leveringsmodus gir mulighet for online læring, noe som gjør den til den akkreditert italiensk online MBA i UAE.

Programmet leveres gjennom kurs med innhold som er avgjørende for bedrifter i dag internasjonalt. Vi har svært kompetente fakultet medlemmer som engasjerer studentene i diskusjoner, casestudier, videoer, simuleringer og presentasjoner utført enkeltvis eller i grupper. Realtidsassistanse er gitt for elevene for å hjelpe dem med å fullføre kurset i tide. Varigheten til våre programmer er 12 måneder og gjør det til det ledende ettårig italiensk MBA i UAE. Våre programmer er godkjent av det italienske utdanningsdepartementet, og dermed av høykvalitets offentlige godkjente MBA-programmer.

Skolen legger også stor vekt på nettverkskompetanse og utveksling av ideer til likesinnede personer. ISM tilbyr muligheter for studenter og alumner å samhandle med ledere i bransjen under seminarer og konferanser. Det underliggende målet med skolen er å bygge et robust samfunn av fagfolk og entreprenører med høy ytelse. Dette fellesskapet setter forrang og motiverer den kommende generasjonen til å bli et helhetlig samfunn. ISM er registrert og lisensiert av regjeringen i Sharjah, UAE, med lisens nr. 1701124 og innlemmet som et aksjeselskap.

64376_Imperial-School-of-Management-logo.png

Steder

  • United Arab Emirates Online

    United Arab Emirates Online, De forente arabiske emirater

  • Sharjah

    Sharjah, 85532, Sharjah

Spørsmål