Keystone logo
© Imperial College Business School
Imperial College Business School

Imperial College Business School

Imperial College Business School

Introduksjon

Vi inspirerer strålende sinn

Som en del av Imperial College London, en global leder innen vitenskap og teknologi, driver vi global virksomhet og sosial transformasjon gjennom en fusjon av virksomhet, teknologi og en gründertankegang.

Vi kombinerer innovativ tenkning og innsikt med ny teknologi for å utvikle løsninger på virkelige problemer, til fordel for næringslivet og forbedre samfunnet.

Våre verdensledende forskere er pionerer i praktiske løsninger, og deres fortreffelighet i forskning informerer våre postgraduate og Executive Education-programmer. Vår tankeledelse søkes av myndigheter, beslutningstakere og globale bedriftsledere, som ofte samarbeider med oss i forskningsprosjekter.

Vi tiltrekker strålende sinn og gir miljøet for å fremme innovativ og gründer tenkning, noe som resulterer i banebrytende ideer som låser opp forretningsmuligheter.

Vår livslange profesjonelle utviklingstjeneste og det globale alumni-nettverket sørger for at våre nyutdannede har lange og vellykkede karrierer i forskjellige bransjer over hele verden.

Vi inspirerer strålende sinn til å være verdens fremtidige ledere av næringsliv og samfunn.

Vår visjon

Å dra nytte av virksomheten og forbedre samfunnet gjennom kraften i innovativ tenkning.

Vårt oppdrag

Vi inspirerer strålende sinn til å være verdens fremtidige ledere av næringsliv og samfunn. Vi driver global virksomhet og sosial transformasjon gjennom sammensmelting av virksomhet, teknologi og et entreprenørskap.

Imperial betyr Intelligent Business

akkrediteringer

Imperial College Business School er blant bare én prosent av handelshøyskolene over hele verden som har blitt akkreditert av de tre største og mest innflytelsesrike akkrediteringsforeningene for handelshøyskoler: AACSB, AMBA og EQUIS. Vi er også en av de første handelshøyskolene som mottar en avdelingsnivå Bronse Athena SWAN-pris fra Equality Challenge Unit, som en anerkjennelse av vår forpliktelse til å takle kjønnsulikhet i høyere utdanning.

Awards

  • Årets universitet og Årets universitet for studentopplevelse av The Times og The Sunday Times Good University Guide 2022
  • Nominert til Årets Business School ved Times Higher Education Awards 2021

Steder

Steder
  • South Kensington

    Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

    Programmer

    Spørsmål