Keystone logo
IKF Institut für Kommunikation & Führung - Institute for Communication & Leadership MAS / MBA eHelse Master of Advanced Studies / Master of Business Administration eHelse
IKF Institut für Kommunikation & Führung - Institute for Communication & Leadership

MAS / MBA eHelse Master of Advanced Studies / Master of Business Administration eHelse

Lucerne, Sveits

Request duration

Tysk

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Kurset gir omfattende kunnskap og ferdigheter innen fremtidens helsesystem, e-helse-infrastruktur, e-helsetjenester, e-helsestyring, e-helse 2.0 samt juridiske spørsmål, databeskyttelse og etikk innen e-helse.

Digital transformasjon er allestedsnærværende, og media vil snart rapportere inflasjonsrapporter om den teknologiske endringen som rommer økonomien og samfunnet. Knapt noen bransje eller selskap forblir upåvirket. Hvordan går denne utviklingen i helsevesenet, hvor er vi i dag, og hva er de viktigste trendene? Dette er emnet for det utøvende masterkurset, som presenterer aktuelle emner som eHelsestrategi, teknologiske trender, spørsmål om ny teknologi og deres etiske og juridiske implikasjoner, samt effektene på aktørene av tradisjonell helsehjelp for diskusjon.

Med utgangspunkt i personens senter er denne deltidsopplæringen basert på et bredt livslangt konsept med helsevesen som ikke bare betrakter syke mennesker som e-pasienter, men like sunne mennesker som kunder av forebygging og helsefremmende. tjenester som gir mulighet til å utvikle sine egne helseferdigheter for hver livsfase.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Full-Time MBA
    • Washington, USA
  • MBA på heltid
    • Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Master of Business Administration (MBA)
    • Beppu, Japan