Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen Internasjonal MBA Focus Logistic & Supply Chain Management (dobbel grad)
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Internasjonal MBA Focus Logistic & Supply Chain Management (dobbel grad)

Bremen, Tyskland

2 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 17 000 *

På universitetsområdet

* avhengig av det valgte partneruniversitetet, pluss semesteravgift på €380

Introduksjon

Dual Degree Program med 1 av 6 internasjonale partnere (MA/M.Sc./MBA)

Dette er vår spesialisering som den tyske partneren til International Business School Alliance (IBSA).

Logistikk og supply chain management forbinder markeder og mennesker. Ligger i et av de ledende logistikknutepunktene i Tyskland, tilbyr Hochschule Bremen spesialiseringen International Logistics & Supply Chain Management. Studentene skal lære å designe, analysere og kontrollere logistikknettverk og de relaterte prosessene fra inngående/innkjøpslogistikk til internasjonal transport. Maritim sektor spiller en viktig rolle i programmet, og i regionen. Prosjektledelse vil bli introdusert som det uunnværlige verktøyet for vellykkede logistikkledere. Som en del av et lokalt og globalt nettverk tilbyr Hochschule Bremen, IGC, et bredt utvalg av læringsopplevelser. Hovedtalere, ekskursjoner og forretningssimuleringer er eksempler på den didaktiske tilnærmingen til Hochschule Bremen, IGC, i undervisning i logistikkledelse.

Start med kjernemodulene til IBSA Dual Degree Master's Program ved et av de andre 5 partneruniversitetene og bli med oss her for andre semester for å bli en logistikkspesialist. For første semester kan du velge mellom Universidad de Valencia, Spania – RANEPA, Institute of Business Studies, Moskva, Russland – University of North Carolina Wilmington, USA – University of Hertfordshire Business School, Storbritannia og ESSCA School of Management, Paris, Frankrike.

IBSA Dual Degree Master-programmet består av seks akkrediterte studieprogrammer. Hver partner har sitt eget program. For å spesialisere deg i internasjonal logistikk må du søke på en av våre partneres akkrediterte studieprogrammer.

Opptak

Læreplan

Om skolen

Spørsmål