Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen

International Graduate Center - Hochschule Bremen

International Graduate Center - Hochschule Bremen

Introduksjon

International Graduate Center (IGC) ble grunnlagt av HSB Hochschule Bremen – City University of Applied Sciences som en tverrfaglig forskerskole for ledelse og ledelse. For søkere med en første universitetsgrad tilbyr IGC seks MBA- og mastergrader innen internasjonal og europeisk virksomhet og ledelse. Alle programmene undervises på engelsk.

IGC garanterer en forskerutdanning som tilfredsstiller akademiske og jobbkrav i like stor grad. Teamorienterte forelesninger og seminarer i små grupper med maksimalt 25 studenter legger til rette for en konstruktiv dialog mellom medlemmene. IGC har for tiden rundt 200 studenter fra mer enn 40 land. Det internasjonale nettverket styrkes av tilreisende forelesere fra mange av våre internasjonale partneruniversiteter som tilbyr kurs, forelesninger og bidrar til den interkulturelle kompetansen til våre studenter. Mange av våre forelesere kommer fra ledelsen i toppbedrifter i Europa og vil gi deg et innblikk i ulike selskaper og bransjer. IGC er en del av International Business School Alliance (IBSA) med fire partneruniversiteter (lokalisert i USA, Spania, Frankrike og Tyskland) som tilbyr et unikt dual degree-program.

Hvorfor studere ved IGC?

 • IGC er en del av HSB Hochschule Bremen - City University of Applied Sciences, et offentlig tysk universitet med over 200 års tradisjon.
 • Med studenter fra for tiden mer enn 40 nasjoner på campus, står IGC for levd internasjonalitet.
 • Bremen er som en livlig studentby, rik på tradisjon og historie, dedikert til fremtidsrettet vitenskap og forskning, samt industri, handel og kulturelt mangfold.
 • Studer og opphold – etter endt utdanning kan du søke om et "jobbsøkervisum" som gjør at du kan starte din karriere i Tyskland og Europa.
 • International Student Assistance-teamet (ISA) vil gjerne støtte deg helt fra begynnelsen i saker som påmelding, byregistrering og å finne overnatting.
 • Den internasjonale MBA (dual degree) er et EFMD-akkreditert program.

Steder

 • Bremen

  International Graduate Center Hochschule Bremen Langemarckstr. 113, D-28199, Bremen

  Spørsmål