Keystone logo
Hult International Business School

Hult International Business School

Hult International Business School

Introduksjon

Hos Hult tror vi at utdanning handler om så mye mer enn en grad. Det handler om transformasjon. Studentene ønsker ferdigheter som vil forandre livene deres. Arbeidsgivere vil ha nyutdannede som vil forandre virksomheten deres. Samfunnet vil ha virksomheter som vil forandre verden. Som all endring, starter det med handling.

Ved å fokusere på hva studentene våre kan gjøre i den virkelige verden, i stedet for bare teorien de studerer i klasserommene, prioriterer vi de ferdighetene og tankesettene som er mest nødvendig for å få til endring – i karrieren til den enkelte, bedriftene de jobber i , og samfunnet vi alle lever i. Denne troen på kraften i å lære ved å gjøre går utover en filosofi; det er den styrende kraften bak hvert program vi tilbyr, hvert kurs vi lager, hver klasse vi kjører. Det er det som gjør Hult til handelshøyskolen for de som er laget for å gjøre.

Vi lærer gjennom utfordringer

Vi lærer å gjøre og gjøre for å lære, individuelt og i team. Studentene våre øver kontinuerlig på det de skal gjøre på arbeidsplassen, slik at de bygger et kompetansesett som gjør dem i stand til å ta på seg enhver utfordring de måtte møte etter endt utdanning. Vårt fokus på anvendt læring utstyrer Hult-kandidater med kunnskapen og ferdighetene som arbeidsgivere ønsker og gründere trenger for å trives på dagens arbeidsplass. Vi øker ikke bare den praktiske evnen til samfunnet vårt, men også deres selvtillit, smidighet og ansettbarhet. Det er deres fryktløshet i møte med utfordringer, kombinert med deres naturlige nysgjerrighet og globale tankesett – som gjør våre nyutdannede så etterspurt hos arbeidsgivere over hele verden.

Vi er virkelig globale

Å lykkes i internasjonal virksomhet krever tverrkulturell forståelse. Nedsenket i et fellesskap med 150 nasjonaliteter på tvers av et globalt campusnettverk, trives Hult-studenter ikke bare i et internasjonalt miljø, de lærer hvordan de kan utnytte mangfold for å oppnå resultater. Vi spesialiserer oss på å hjelpe internasjonale studenter med å skape internasjonale karrierer. De bygger et globalt nettverk ved å samarbeide med klassekamerater fra hele verden – potensielle partnere, investorer og kontakter er overalt. Her betyr global mer enn geografi, det er en felles opplevelse der vi – studenter, alumner, fakultetet og ansatte – alle blir beriket av hverandres perspektiver.

Vi vokser oss selv og andre

Vårt fellesskap av livslange elever legemliggjør nysgjerrighet, optimisme og en veksttankegang. Vi tar sikte på å hjelpe elevene til å være den beste versjonen av seg selv og bli spenstige, selvbevisste individer som leder med integritet, rettferdighet og autentisitet. Slik at de fortsetter å forbedre ikke bare sine egne liv, men også bryr seg utover seg selv for å påvirke næringslivet positivt og bygge en bedre verden for alle. Vi støtter våre nyutdannede gjennom hele karrieren. Enten målene deres endres, eller bransjen gjør det, gjør våre alternativer for livslang læring det mulig for Hult-studenter å komme tilbake til campus hvert år for resten av karrieren for å holde seg oppdatert og relevant – alltid.

Rangert og akkreditert av de beste

Hult er stolt over å bli anerkjent og rangert som blant de beste handelshøyskolene i verden av noen av de mest prestisjefylte uavhengige rangerings- og akkrediteringsorganene.

Hult er anerkjent av handelsutdanningens tre mest prestisjefylte internasjonale akkrediteringsorganer: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) og EQUIS (The European Quality Improvement System).

Campus funksjoner

Verden er din campus

Velg en hjemmecampus for kjerneprogrammet ditt og reis - eller "roter" - til andre byer etter hvert som du velger valgfag. Vi kaller denne muligheten til å sømløst hoppe fra campus til campus "Global Campus Rotation."

Grip muligheten til å utforske ulike kulturer, mestre nye ferdigheter og utvide ditt globale nettverk. Få internasjonal erfaring på bakken ved å reise til flere studiesteder eller bo på ett under hele programmet hvis du foretrekker å utdype forbindelsene dine i én by.

  Opptak

  Er du klar for å studere ved handelshøyskolen som samler mennesker, kulturer og innovative ideer fra hele verden? Ta det første trinnet ved å søke på Hult . Vi har en enkel, personlig søknadsprosess og er tilgjengelig for å støtte deg hele veien.

  Hva vi ser etter

  Hos Hult ønsker vi å forstå hvem du er og hva som driver deg. Vi ser etter studenter som vil gjøre inntrykk – ikke bare i næringslivet, men i verden. Studenter som viser akademisk prestasjon, lidenskap, nysgjerrighet, lederpotensial og drivkraft. Med det i tankene tar vi en omfattende tilnærming til å gjennomgå all informasjon som sendes inn med hver søknad.

  Søknadsprosess

  Din Hult -reise er unik og vil bli personlig tilpasset deg. Dette starter dagen du tar kontakt med oss og fortsetter gjennom eksamen – og utover. Du vil ha en dedikert påmeldingsrådgiver som veileder deg og din familie gjennom søknadsprosessen. De vil gi deg råd om økonomi, stipend, campusplasseringer og hvordan du søker. Du vil også ha en visumkoordinator som vil jobbe tett med deg for å sikre din trygge ankomst til campus. Vårt team av internasjonale utdanningsspesialister er her for å sikre at forberedelsene til college er så jevne og stressfrie som mulig.

  Visumkrav

  Visumstøtte etter studiearbeid

  Vil du bli og jobbe i USA, Storbritannia eller UAE etter at du har fullført studiene? Med mange års erfaring med å hjelpe internasjonale studenter, kan vårt visum- og overholdelsesteam støtte deg, uansett hvor du kommer fra.

  Våre ekspertteam, lokalisert på hvert Hult-campus, vet nøyaktig hva internasjonale studenter må gjøre for å komme seg i best mulig posisjon for å sikre arbeidstillatelse etter endt utdanning.

  Karrieretjenester: Få verktøyene og ferdighetene til å posisjonere deg sterkt på det lokale arbeidsmarkedet, målrettet jobbsøkingsstøtte og råd om hvordan du maksimerer arbeidsautorisasjonen din.

  Visum og overholdelse: Få tilgang til praktisk, personlig visumstøtte på alle trinn i prosessen – fra å sikre studentvisumet ditt til å søke om arbeidstillatelse og utover.

  Stipend og finansiering

  Vi erkjenner at college er en av de største avgjørelsene du vil ta, og vi tror på å belønne talentene og prestasjonene til ambisiøse studenter. Alle innkommende studenter kan søke om en rekke meritbaserte stipender eller behovsbaserte priser som belønner dine prestasjoner og potensiale både i og utenfor klasserommet.

  Alumnistatistikk

  Rangeringer

  Hult er stolt over å bli anerkjent og rangert blant de beste handelshøyskolene i verden av noen av de mest prestisjefylte uavhengige rangeringsorganene. Du kan lese mer om våre akkrediteringer, priser og rangeringer på hult.edu/rankings .

  • #1 Vinner av 2023 MERIT Award for Innovation in Higher Education
  • #2 for student- og fakultetsmangfold, The Economist , MBA-rangering på heltid, 2022
  • #3 for internasjonale studenter, Financial Times , Global Masters in Management Ranking, 2023
  • #4 Global Online MBA-rangering, CEO Magazine , 2023
  • #13 Samlet rangering, The Economist , Global Masters in Management Ranking, 2021

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

  Studentuttalelser

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  • London

   London - Postgraduate Campus 37-38 John Street, WC1N 2AT, London

  • Boston

   Hult International Business School 1 Education Street, 02141, Boston

  • San Francisco

   Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street, 94133, San Francisco

  • Dubai

   Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E., , Dubai

  • New York

   New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square, 10003, New York

  • Boston

   1 Education Street, 02141, Boston

  Spørsmål