Keystone logo
Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Introduksjon

Humboldt State studenter nyte en ekstraordinær college erfaring, tar små klasser undervist av professorer som kjenner dem ved navn. De lever og lærer i en av verdens vakreste steder-nær gamle redwood skog, fjell og strender. Vi ligger 275 miles nord for San Francisco i byen Arcata, som er anerkjent som en av Vestens beste college byer.

Humboldt State er en offentlig institusjon og en del av 23-campus California State University system. Med fulltids student undervisning på bare $ 7194 årlig, vi er en av de beste høyere utdanning verdier i nasjonen.

Vi har litt over 8700 studenter og 570 vitenskapelig ansatte. Vi tilbyr et bredt spekter av faglige valg, med 48 majors og 12 graduate-programmer i 3 høyskoler. Fakultetet medlemmer er blant de beste lærere og forskere på sine felt. Programmer i naturressurser og vitenskap er nasjonalt kjent, mens billedkunst og scenekunst er også populære studieretningene. Gjennom læreplanen, elevene finne en langvarig forpliktelse til samfunns- og miljøansvar.

Vi ble grunnlagt som en lærerskole i 1913. I løpet av det siste århundret, har vi vokst fra en institusjon fokusert utelukkende på lærerutdanningen til et fullt akkreditert universitet med omfattende forskningsfasiliteter. Det har vært nok av navneendringer gjennom årene: Vi har blitt kalt Humboldt State Normal School, Humboldt State lærerskolen, Humboldt State College, CSU Humboldt og, siden 1974, Humboldt State University.

Våre studenter har mange muligheter for hands-on læring med professorer engasjert i forskning og samfunnstjeneste. Korallhavet, for eksempel, er et havgående fartøy som hovedsakelig brukes til lågare forskning. Studenter kan studere med verdens fremste ekspert på redwood trær og med ledende eksperter på bærekraftige energisystemer. I vår cutting edge Brann Lab, elevene studere egenskapene til skogbranner, og i de Schatz Energy Research Center student ingeniører jobber med reelle problemstillinger som å bringe bærekraftig belysning til utviklingslandene. Elevene lage sine egne teaterproduksjoner, studere mekanikken vandre i Human Performance Lab, jobbe med små barn i Child Development Lab og mer. Muligheter florerer for real-world forskningserfaring tilgjengelig for studenter-noe få andre universiteter kan skryte.

Utenfor klasserommet, våre studenter nyte en rikholdig campus liv. De er involvert i mer enn 180 campus klubber og har tilgang til en state-of-the-art fritidsaktiviteter. Hvert år, bringer CenterArts nasjonalt anerkjent artister og foredragsholdere til campus, og vi har 12 NCAA Division II atletisk lag.

Misjon, visjon og verdier

Mission

Humboldt State University er en omfattende bolig campus av California State University. Vi tar imot studenter fra California og verden til vår campus. Vi tilbyr dem tilgang til rimelige, opplæring av høy kvalitet som er lydhør overfor behovene til en raskt skiftende verden. Vi serverer dem ved å tilby et bredt utvalg av programmer og aktiviteter som fremmer forståelse av sosiale, økonomiske og miljømessige spørsmål. Vi hjelper enkeltpersoner forberede seg til å være ansvarlige medlemmer av ulike samfunn.

Visjon

Humboldt State University vil være campus av valg for personer som søker fremfor alt annet til å forbedre den menneskelige tilstand og vårt miljø.

Vi vil være den fremste senter for tverrfaglig studie av miljøet og naturressursene. Vi vil være et regionalt senter for kunst. Vi vil være kjent for sosial og miljømessig ansvar og handling. Vi tror nøkkelen til vår felles fremtid vil være den enkelte borger som handler i god samvittighet og engasjerer seg i informert aksjon. Vi vil forplikte seg til å øke vår mangfold av mennesker og perspektiver. Vi vil være eksemplariske partnere med våre lokalsamfunn, inkludert stamme nasjoner. Vi vil være forvaltere av å lære å gjøre en positiv forskjell.

Verdier

Humboldt State University verds følgende faglige prinsipper som representerer attributter av en faglig integrert universitet, og gir et rammeverk for å oppnå vår kollektive visjon og misjon.

Vi tror vår primære oppgave er å gi best mulig utdanning for dagens verden. Vi tror at fremragende undervisning er av avgjørende betydning som lærer fortreffelighet. Vi tror på et miljø av fri forskning der læring skjer både i og utenfor klasserommet. Som et fellesskap av læring, campus faglige og co faglige miljø oppmuntrer intellektuell diskurs, estetisk kreativitet og forståelse, og betydelige muligheter for engasjement og service. Vi forbereder studentene til å ta på seg forpliktelser kritisk undersøkelse, sosialt ansvar og samfunnsengasjement er nødvendig for å møte utfordringene i det 21. århundre. Vi tror på intellektuell vekst gjennom stipend, skapende virksomhet og forskning. Vi forbereder enkeltpersoner å være vellykket i avanserte akademiske og profesjonelle studieprogrammene; å være i ledende stillinger; og for å være proaktive og produktive medlemmer av samfunnet. Vi tror på verdighet for alle mennesker, i rimelig og rettferdig behandling, og i likestilling. Vi verdsetter rikdom og samspillet mellom forskjeller. Vi verdsetter inkludering av mangfold, og vi respekterer alternative paradigmer tanke. Vi tror på kollegial dialog og debatt som fører til deltakende beslutnings innenfor vårt fellesskap av student, ansatte, administrator, og fakultets elever. Vi mener universitetet må bidra til å utvikle evnene til enkeltpersoner til å ta initiativ og til å samarbeide i saker som resulterer i ansvarlig handling. Vi tror enkeltpersoner må være miljømessig, økonomisk og sosialt ansvarlig i jakten på levedyktige og bærekraftige lokalsamfunn. Vi tror vår beliggenhet er en økologisk og åndelig rik ressurs som vi omfavne som en integrert del av vår læringsfellesskap. Vår læreplanen er relevant, samarbeidende og lydhør overfor vår geografiske plassering. Vi tror vi har en spesiell mulighet til å lære av de indianske kulturer, det unike økosystemet og spesielle samfunn av vår region, og å bruke denne kunnskapen. Vi mener universitetet er en integrert del av våre lokale og regionale samfunn. Vi mener universitetet er et oppbevaringssted for arkivering akkumulert kunnskap med inkluderende tilgang for våre faglige og bredere fellesskap.

Steder

Steder
  • 1 Harpst Street, Arcata, CA 95521

Spørsmål