Keystone logo
HSE University HSE og Kyung Hee University Double Degree Master i økonomi, politikk og næringsliv i Asia
HSE University

HSE og Kyung Hee University Double Degree Master i økonomi, politikk og næringsliv i Asia

Moscow, Russland

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

RUB 390 000 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Praksisorientert, engelskspråklig dobbelt mastergradsprogram ved ledende universiteter i Russland og Asia. Studenter er påmeldt ved to universiteter samtidig og velger ett av følgende spor: Business in Asia eller International Relations in Asia. Det første og siste semesteret av programmet finner sted i Moskva og det andre og tredje ved Kyung Hee University (Seoul).

Nyutdannede fra programmet vil bli tildelt:

 • En mastergrad i utenlandske områdestudier fra HSE University ;
 • En MBA i asiatisk virksomhet eller MA i internasjonale relasjoner fra Kyung Hee University.

Dette vil gjøre det mulig for nyutdannede å bygge karrierer knyttet til land i Asia på tvers av et bredt spekter av spesialiseringer.

Programoversikt

Den er designet for de som planlegger å bygge sine fremtidige karrierer knyttet til østasiatiske land i russiske eller internasjonale selskaper, starte sin egen virksomhet i sitt eget land eller i utlandet, eller utmerke seg i politikk eller offentlig administrasjon.

Programmet er basert på de beste akademiske tradisjonene i Russland og verden for å forberede masterkandidater og gir nyutdannede konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet. Programmet verver det beste lærerstaben, så vel som dyktige spesialister og praktikere, som beriker læringsprosessen ved å bruke sine egne personlige eksempler og forretningscases.

171253_pexels-photo-8927657.jpeg

Hovedfordelene med programmet

 • Ledende lærere fra Russland og i utlandet, hvis kvalifikasjoner oppfyller høye internasjonale utvalgskriterier.
 • Faglige læreplaner og programdisipliner, som er utviklet i samsvar med internasjonale standarder.
 • Det andre og tredje semesteret tilbrakt ved Kyung Hee University, som tar sikte på en grundig studie av det økonomiske, politiske, juridiske og sosiokulturelle landskapet i Kina, Republikken Korea og Japan, samt av internasjonale relasjoner og det særegne ved å drive virksomhet i slike land.
 • Å studere på engelsk, noe som gir studentene muligheten til ikke bare å kommunisere fritt i et internasjonalt akademisk fellesskap, men også å perfeksjonere eksisterende ferdigheter innen akademisk skriving, så vel som offentlig tale på engelsk. I tillegg bidrar denne studiemåten til å utvide ens horisont og gå utover en universitetsutdanning i et enkelt land.
 • Å studere et andre fremmedspråk: kinesisk, koreansk eller japansk (etter studentens valg) - gjør det mulig for kandidater å kommunisere effektivt i forretningssammenheng med representanter fra bedrifter eller offentlige organer i østasiatiske land og jobbe vellykket i tverrkulturelle team.
 • Prosjektformat for kursarbeid og kvalifiseringsarbeid, som utføres ved hjelp av materialene til internasjonale og russiske selskaper som jobber med partnere fra land i Asia.
 • Moderne studiemetoder, som inkluderer bruk av de nyeste lærebøkene og opplæringsmanualene fra Korea, Kina, Japan, Russland, USA og europeiske land. Tilgjengelighet av universitetsbibliotek. Tilgang til enorme informasjons- og utdanningsdatabaser, abonnementer og elektroniske biblioteker fra to av de største universitetene.
 • Internships hos ledende russiske og internasjonale selskaper lokalisert i Russland, Korea, Kina og Japan, samt ved forskningsinstitusjoner og offentlige etater.
 • Nettverksbygging blant nyutdannede og studenter ved partnerskoler i masterprogrammet; det er mange utenlandske studenter fra Kina, Korea og Japan som bygger vellykkede karrierer.

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master of Business Administration (MBA)
  • Online
 • MBA International Management - Forretningsmodeller for en sirkulær økonomi
  • Reutlingen, Tyskland