Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Introduksjon

Fresenius University of Applied Sciences

Fra hovedcampus i Idstein ved Wiesbaden kan Fresenius University of Applied Sciences se tilbake på mer enn 167 års tradisjon i undervisningen i realfag. I 1848 grunnla Carl Remigius Fresenius Fresenius Chemical Laboratory, som har viet seg helt fra starten til praktisk laboratoriearbeid så vel som utdanning. Sertifisering som et privat sponset, statlig godkjent universitet for anvendt vitenskap fulgte i 1971.

I dag tilbyr universitetet heltids- og deltidsbachelor- og mastergrader samt yrkesopplæring og videreutdanning ved hovedkvarteret i Idstein og campusene i Köln, Hamburg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin og New York. Kursene er tildelt ulike fakulteter: Kjemi og biologi, Helse og sosial, Økonomi og medier og design.

Dette rent markedsorienterte kommunikasjonstiltaket har imidlertid absolutt ingen innflytelse på det juridiske rammeverket til Fresenius University of Applied Sciences . Skolene er ikke en erstatning for fakultetene, men gjør det mulig for universitetets markedsavdeling ikke bare å presentere studiekursene, som har vokst sterkt i antall de siste årene, i markedet på en mer oversiktlig og fokusert måte, men også bedre møte de behovene til potensielle og eksisterende studenter. Alle universitetets lovbestemte komiteer og deres organisering i de ulike fakultetene vil i så måte fortsatt beholde sin relevans og gyldighet i fremtiden.

Campus funksjoner

Fresenius University of Applied Sciences er representert i hele Tyskland - slik at du kan nyte full fleksibilitet når du velger studiested. I løpet av studietiden kan du også flytte til en annen av våre lokasjoner, utvide venne- og bekjentskapskretsen og bli kjent med nye byer.

Takket være den fleksible endringen av sted, vil du ikke miste tid eller kreditter når du flytter til et annet Hochschule Fresenius sted. DU kan fortsette å studere komfortabelt og uten konsekvenser til tross for flyttingen.

  Campusliv og fasiliteter

  • StudyPlus: På StudyPlus vil du, basert på din personlige profil, motta individuelle anbefalinger for arrangement- og videreutdanningstilbud innen områdene: karriere, videreutdanning, internasjonalitet, språk, praktisk erfaring og nettverk, som du optimalt kan berike studiene og utvikle deg med. dine personlige ferdigheter.
  • Mentorprogram: Som en del av vårt ettårige mentorprogram, som tilbys på tvers av alle lokasjoner, fungerer våre alumner som mentorer for å støtte studenter med spørsmål om deres studier og karriereorientering.
  • Gjesteforelesninger: Mulighet for akademiske gjesteforelesninger og semestervise undervisningsoppgaver ved universitetet.

  Ved Hochschule Fresenius er målet å gjøre studentlivet ved universitetet spennende på en rekke måter og dermed garantere studentene uforglemmelige minner fra studiene. I tillegg til arrangementer, organiserer vi også veiledninger og støtter studentinitiativ.

  Steder

  • Idstein

   Fresenius University of Applied Sciences Limburger Straße 2

  • Berlin

   Jägerstraße 32, 10117 Berlin, , Berlin

   • Munich

    Infanteriestraße 11A, 80797 München, , Munich

    • Wiesbaden

     Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden, , Wiesbaden

     • Hamburg

      Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg, , Hamburg

      • Düsseldorf

       Platz der Ideen 2 40476 Düsseldorf, , Düsseldorf

       • Heidelberg

        Sickingenstraße 63-65 69126 Heidelberg, , Heidelberg

        • Idstein

         Limburger Straße, 2, 65510, Idstein

         Spørsmål