Keystone logo
HHL Leipzig Graduate School of Management Global Executive MBA (EMBA)
HHL Leipzig Graduate School of Management

Global Executive MBA (EMBA)

21 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 45 000 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Global Executive MBA

PROGRAM START

Fall (begynnelsen av oktober)

Opptakskrav

Første grad i noen disiplin
Minst 5 års videreutdanning arbeidserfaring
Meget gode engelskkunnskaper
HHL / EADA online Test (eller GMAT / GRE)

Søknadsfrister

31 august - vanlig frist
31 januar - tidlig registrering sats med 15% rabatt

 1. mai - tidlig registrering sats med 10% rabatt
 2. juli - for stipend programmer

Program Lengde

21 måneder
8 bolig uker innenfor 3 kalenderårene
(40 dager ut av kontoret)

Studenter

15-20 elever per klasse, gjennomsnittsalder: 35
80% internasjonale studenter

Internasjonalt perspektiv

2 eller 3 boliger uker på anerkjente handelshøyskoler i fremvoksende markeder (Brasil, Kina, India)
Over 300 partner universiteter

Rangering

Financial Times Executive MBA Ranking 2014:
No. 6 for karriere fremgang over hele verden Financial Times European Business Schools Ranking 2014:
Topp 3 MBA i Tyskland grunnleggers Association for tyske vitenskaps Oppstart Radar 2013: Tysklands beste gründer universitet

Undervisningsspråk

100% engelsk

Akkreditering

AACSB, Acquin, AMBA

5

Program Struktur

Program medfølgende executive coaching og innovative ledertrening

The Global Executive MBA av EADA og HHL forbereder deg til å arbeide i en globalisert og svært konkurransedyktig forretningsmiljø, og vil lede deg til et kunnskapsnivå som er uunnværlig for å kunne fortsette din lederutvikling prosess.

Du vil få lederegenskaper til å akselerere din faglige og personlige utvikling, noe som fører til et konkurransefortrinn for både deg og selskapet der du jobber.

Programmet vil være helt på engelsk, og vil fokusere på egenskapene og likheter av forretningspraksis i vest-europeiske land (spesielt Tyskland og Spania). I tillegg vil deltakerne få innsikt i økonomi og kultur av den kinesiske, brasilianske og indiske markedene på våre Global Executive partner universiteter.

Den nye strukturen i 21-måneders program er egnet til de faglige og personlige behovene til internasjonale ledere. For å oppnå den "MBA" dual grad fra HHL og Eada deltakerne må kunne passere alle Kjernemoduler2 av 3 tilbudt Valgfrie moduler og den endelige Masteroppgave.

Vår Program - En høy avkastning på investeringen

EADA og HHL har utviklet sin egen praktiske, aktive og deltakende tilnærming med vekt på "learning by doing". Metodikken reflekterer selskapenes etterspørsel etter fagfolk med ferdigheter som evnen til å reflektere, evnen til å opptre i møte med endringen, allsidighet arbeide i multifunksjonelle team og tilpasningsevne til å møte utfordringene i et globalt miljø. Vårt mål er å gi en høy avkastning på investeringen. VI TILBYR:

 • Dual MBA grad fra to ledende forvaltningsinstitusjoner
 • Forretnings utdanning på høyeste nivå med state-of-the-art kunnskap og en veldig praktisk tilnærming
 • Spesialiserte kurs utviklet for å sammenligne ulike land rundt om i verden med et spesielt fokus på BRIC-landene (Brasil, Kina, India)
 • Interkulturell og mellommenneskelig trening med ulike team
 • Støtte for dedikerte utøvende trenere og ledertrening i løpet av programmet
 • Kontakt med anerkjente business eksperter som gir innsikt i beste praksis i bedrifter rundt om i verden
 • Utveksling av virksomheten erfaringer med kolleger og eksperter fra ulike bransjer og land

Kjernemoduler

The Global Executive MBA-programmet kombinerer state-of-the-art ledelse kunnskap og ferdigheter med en internasjonal orientering. EADA og HHL har sin egen praktiske, aktive og deltakende tilnærming med vekt på "learning by doing". Kjernen modulene blir undervist ved HHL (Tyskland) og Barcelona (Spania).

 • Fundamentals i økonomi og ledelse
 • Markedsføring, Logistikk og Innovasjon
 • Lederskap Ferdigheter
 • Regnskap og Finans
 • Strategi

Valgfrie moduler

The Global Executive MBA-programmet forbereder deg til å arbeide i et svært konkurranse, globalisert forretningsmiljø. Kunnskap om ulike kulturer og fremtidige markedet er avgjørende. Derfor læreplanen inneholder 3 viktige vekstmarkeder: Brasil, Kina og India. Deltakerne vil velge 2 av de 3 valgfrie moduler. Det er også mulig å delta på alle 3 moduler.

Masteroppgave

Avhandlingen er en viktig del av Global Executive MBA. Avhandlingen er en mulighet for deltakerne å anvende den kunnskapen de har tilegnet seg i MBA å løse reelle forretningsmessige problemer.

Det finnes to typer teser at deltakerne kan velge:

Business Consulting Prosjekt

Virksomheten rådgivning prosjekt gir deg muligheten til å undersøke reelle organisatoriske spørsmål med tanke på å danne konkrete anbefalinger.

Entrepreneurial Prosjekt

Gründer Prosjektet er rettet mot deltakere som ønsker å sette opp sin egen virksomhet. Prosjektet er en forretningsplan for hvordan å bringe et nytt produkt til markedet.

Executive Coaching og lederopplæring

I en svært konkurransedyktig og volatile forretningsmiljø, gjør ekte lederskap forskjellen mellom suksess og fiasko.

Derfor fokuserer vi på lederkurs, og du vil bli opplært i viktige kommunikasjonsferdigheter. Under hele programmet tilbyr vi deltakerne executive coaching økter, generere ny innsikt i forhold til dine mål. Les her noen erfaringer om "Personal Coaching".

Videre vil våre deltakere bruke den unike NeuroTrainingLab på Eada, en teknologisk og pedagogisk innovasjon fremme sosial kompetanse.

Schedule

Programmet drives i 21 måneder med 8 boliger uker i 5 forskjellige steder. Alle sentrale kurs blir undervist ved HHL og EADA mens valgfrie moduler er foregå på topp rangerte handelshøyskoler i Brasil, Kina og India.

Klasseprofil

En virkelig mangfoldig studentmasse

Hva gjør vårt program virkelig unikt er nettverket av deltakere i hver klasse med svært heterogene og veldig internasjonal bakgrunn, Samtidig dele lignende mål langs veien til suksess. Klassekameratene dine har ulik bakgrunn i form av kultur og utdanning og bringe omfattende liv og arbeidserfaring inn i klasserommet for å gjøre programmet et internasjonalt og flerkulturelt møtested.

Studenter i vår nåværende klasse er en enestående, variert og høyt motivert gruppe studenter som representerer 11 ulike nasjonaliteter (Bulgaria, Brasil, Colombia, Tsjekkia, Tyskland, Italia, Peru, Spania, Sør-Afrika, USA, Vietnam). Medlemmene i denne mangfoldige gruppen har i gjennomsnitt 12 års arbeidserfaring innen områder som IT, medisin og økonomi. Gjennomsnittsalderen på deltakerne er 37.

Medlemmene i denne mangfoldige gruppen har et gjennomsnitt på 10 års arbeidserfaring i områder som e-handel, IT, Green Technology, Marketing, farmasi, logistikk, turisme, Retailing, Consulting, Media og Banking.

klasse Statistikk

 • Gjennomsnittsalder: 37
 • Aldersgruppe: 31-52
 • Klassestørrelse: 20
 • Prosent av kvinnen: 20%
 • Gjennomsnittlig arbeidserfaring: 12 år
 • Andelen internasjonale studenter: opp til 80%
 • Gjennomsnittlig antall land representert: 11
9

International

Utenfor boksen - få internasjonal erfaring

Internasjonal kompetanse er avgjørende for en næringslivsleder. Globalt samarbeid er derfor en av våre viktigste eiendeler. I programmet vil du studere i fem forskjellige land (Brasil, Kina, Tyskland, India og Spania) på reputated partner universiteter. Du vil få omfattende internasjonale erfaringer og lære av dine medstudenter så vel som fra den internasjonale fakultetet.

Våre Global Executive Partners

EADA Business School - Barcelona, ​​Spania

EADA er en internasjonal business skole ligger i Barcelona. Det tilbyr programmer for Masters, MBA og Executive Education. EADA MBA-program er rangert blant de 100 beste MBA-programmene i verden av The Economist og Financial Times. I tillegg har EADA konsekvent vært rangert blant de fire beste handelshøyskolene i Spania. I 2012 Financial Times European Business School Ranking EADA nådde 27. plass. MBA-programmet av EADA har vært usedvanlig høy rangert for karriere fremgang (Financial Times rangering syvende verdensbasis) og 20. i verdi for pengene. EADA er akkreditert av AMBA og EQUIS.

Business School São Paulo - Brasil

BSP ble grunnlagt i 1996. I 2011 ble BSP valgt som en av de beste Latin-Amerika skolene i henhold til Amerika Economia. Skolen ble også valgt som den første handelshøyskolen i Brasil og tredje i Latin-Amerika, i henhold til QS TOP MBA rangering i 2010.

Lingnan (University) College, Sun Yat-sen-universitetet - Guangzhou (Canton), Kina

Oppsto i 1888, er Lingnan (University) College en handelshøyskole posisjonert som en ledende økonomi og ledelse utdanning leverandør og forskningsinstitutt i Sør-Kina. De Lingnan MBA og EMBA programmer er akkreditert av AMBA og Lingnan (University) College er EQUIS akkreditert. Forbes Magazine plasserte høgskolens MBA-program på tredjeplass i "Most Valuable Full-time MBA-programmer i Kina", og i 2009, rangert Lingnan MBA-program fjerde for den mest innflytelsesrike MBA i Kina.

Indian Institute of Management - Calcutta, India

Visjonen til Indian Institute of Management (IIM) er å fremstå som et internasjonalt kompetansesenter i alle fasetter av en ledelse utdanning forankret i indisk ethos og samfunnsmessige verdier. I løpet av de siste fire tiårene har IIM Calcutta blitt en av Asias fineste handelshøyskoler. I dag, tiltrekker det de beste talentene i India - en smeltedigel av akademia, industri og forskning. Skolen er akkreditert av AACSB, AMBA og EQUIS.

Vår berømte fakultet

HHL og EADA fakultet gir den perfekte blanding av praktiske og teoretiske metoder. Kursene er undervist av erfarne og anerkjente forelesere med en enestående bakgrunn av kompetanse i sine fag.

HHL partner universiteter

Internasjonal kompetanse er avgjørende for en næringslivsleder. Globalt samarbeid er derfor en av HHL viktigste eiendeler. Vi serverer våre selektiv antall studenter med over 130 partner universiteter rundt om i verden.

Eiere

Fokus på eleven

Foruten Executive Coaching Career Service of EADA og HHL gir en svært individuell karriere service. Du vet hva du vil - en givende og utfordrende karriere med potensial for opprykk.

Vi vet hvordan de skal hjelpe deg å oppnå dette målet ved å bringe viktige forretningsforbindelser og karriereutvikling muligheter direkte til deg.

Individuell Karriere Strategi

 • Individuell rådgivning Sessions
 • Karriere Potensielle Analysis
 • Karriereplan Skrive

søknad Forberedelse

 • CV og følgebrev skriving
 • Intervju forberedelse
 • Case study trening

Jobb søk

 • HHL Online Rekruttering Platform
 • CV Book
 • Tilgang til HHL Nettverk og Corporate Partners

Søknad

Bli med i vår neste EMBA klasse!

Opptak til vår Global Executive MBA-programmet er svært konkurransedyktig. Vi velger bevisst en mangfoldig studentmasse, som reflekterer en rekke bakgrunner, kulturer og nasjonaliteter, og dekker et bredt spekter av personlige interesser og faglige ambisjoner.

Påmelding skjer en gang i året med studier som begynner i begynnelsen av oktober. Vi driver en rullende opptak prosess. Den Opptak Komiteen evaluerer og responderer på en søknad innen én måned etter at den er mottatt. Den neste runden innebærer så et intervju med en av Program Directors.

Inntakskriteriene

 • En fullført første grad i noen disiplin fra et anerkjent universitet
 • Postgraduate arbeidserfaring på minst 5 år. I gjennomsnitt, studenter i vår Global Executive MBA har 12 års arbeidserfaring.

Søknadsdokumenter

Vennligst oppgi følgende søknadsdokumentene ved å laste dem opp på vår online applikasjonsplattform. Søkere må sende inn følgende søknadsdokumentene:

 • Curriculum vitae
 • Motivasjons brev
 • Endelig transkripsjon og grad sertifikat
 • Bevis på minimum 5 års relevant praktisk arbeidserfaring
 • Bevis på svært gode engelskkunnskaper
 • To anbefalingsbrev
 • EADA / HHL online Admission Test (alternativt GMAT / GRE)
 • Selskapet støtte brev
 • Kopi av pass
 • pass~~POS=TRUNC

Søknadsfrister

 • 31 januar: tidlig påmelding sats med 15% rabatt
 • 31. mai: tidlig påmelding sats med 10% rabatt
 • 30 juli: alle søkere som søker om stipend
 • 31 august: alle søkere som søker om Global Executive MBA-program

Avgifter og finansiering

En lønnsom investering

Den nåværende skolepenger for hele Global Executive MBA er EUR 45 000 - Inkludert:

 • Akademisk materiale (bøker, notater, mapper og individuell lisens for Harvard akademisk materiale)
 • Transport til bedriftsbesøk i alle kjerner og valgfrie moduler
 • Velkommen og avsluttende middager av alle moduler
 • Helpensjon på Eada bolig Training Center
 • Halvpensjon overnatting i løpet av de modulære uker på HHL (The Westin Leipzig Hotel)
 • Halvpensjon overnatting under den internasjonale valgfrie moduler (Brasil, Kina, India)

Kandidater som søker om programmet innen 31. januar / 31 mai vil dra nytte av et gebyr reduksjon på 15% / 10%. The Early Bird rabatt til de som lastet opp alle obligatoriske dokumenter og sendt sin søknad av disse fristene, og har bestått intervju samt HHL Entry Test ved utgangen av februar / juni. For å kvalifisere for Early Bird rabatt betaling av Beredskapsprovisjonen må være mottatt innen utgangen av mars / juli. Vi ser frem til å motta din søknad dokumenter. Vi er ivrige etter å gi deg en utmerket service, og å støtte fremragende og motiverte kandidater. Bli med i vår neste Global Executive MBA klasse!

Betalingsbetingelser

Etter at du har vært innlagt, ber vi om et depositum på 10% (EUR 4500) innen 4 uker for å sikre din plass i programmet. De resterende kostnader må betales i tre avdrag.

finansieringsalternativer

Når du er tatt opp til HHL kan du søke om en student lån og ulike utdanningsfond.

Informasjon for skattytere i Tyskland

Skolepenger for Global Executive MBA-programmet samt studierelaterte kostnader (inkl. reise og opphold) er fradragsberettiget som forventet profesjonelle utgifter. For detaljert informasjon ta kontakt med din juridiske skatterådgiver.

Alumni og nettverk

Bli med vårt globale nettverk

Som deltaker i Global Executive MBA-program, vil du bli en livslang medlem av alumni foreninger og vil få tilgang til en sterk internasjonal virksomhet nettverk basert på den lange tradisjonen av de to samarbeidende handelshøyskoler.

Våre studenter jobber rundt om i verden, som representerer en rekke land og en rekke høy verdi næringer. Vi tilbyr mer enn bare en grad. Dine personlige erfaringer med klassekamerater og professorer vil vare livet ut.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Executive MBA (Warwick)
  • Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Executive MBA
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Dubai, De forente arabiske emirater
 • MBA International Business Management
  • Villingen-Schwenningen, Tyskland