Keystone logo
HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

Introduksjon

Qatar: Driving the Future

Qatar er en av de raskest voksende økonomiene i verden og er dermed et veldig attraktivt forretningsdestinasjon.

Den økonomiske veksten i Qatar har hovedsakelig vært basert på petroleums- og naturgassindustrien. Ifølge Qatar National Vision 2030 er den økonomiske politikken imidlertid fokusert på å utvikle sektorer som ikke er energi. Målet er å transformere dagens karbonbaserte økonomi til en avansert, konkurransedyktig og kunnskapsbasert økonomi.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris meldte seg inn i Qatar Foundation i juni 2010, og tok med seg Executive Education-programmer og forskningsaktiviteter i verdensklasse til Doha og regionen. Det er den første europeiske partneren i utdanningsbyen.

I denne sammenhengen tilbyr HEC Paris en komplett portefølje av ledelsesprogrammer, inkludert Qatars første internasjonale Executive MBA (rangert som nr. 1 over hele verden av Financial Times i 2019), en spesialisert mastergrad i Strategic Business Unit Management , samt ledelse uten ledelse programmer for ledere, i form av Executive Short Programs. En av verdens beste leverandører av Executive Education-programmer de siste 8 årene, og tilbyr også spesialdesignede programmer for individuelle selskaper.

Programmene og forskningsaktivitetene til HEC Paris in Qatar bygger bedriftens konkurranseevne i den globale økonomien og er helt på linje med Qatar National Vision 2030 for å støtte transformasjonen av Qatar til en avansert, konkurransedyktig og kunnskapsbasert økonomi.

Dele vår faglige kunnskap

HEC Paris har drevet et forskningskontor i Qatar i en årrekke. Det fremmer HEC Paris sitt bidrag til den kunnskapsbaserte økonomien i Qatar og beriker våre lederutviklingsprogrammer. Forskningskontoret skaper topp moderne innsikt og løsninger innen ledelse, ledelse og voksenlæring. Vi arrangerer tankelederskapsarrangementer og publiserer bøker, artikler, lokale casestudier og annet multimediainnhold for å hjelpe kursdeltakerne i deres læringsreiser. Vi utfører grundig og anvendt forskning i Qatar med våre lokale eksperter og organisasjoner. Vi har like kontakt med våre fakulteter og forskningspartnere fra hele verden for å skape svar på dagens og morgendagens utfordringer. Dermed sikrer vi at forskningen vår til enhver tid er i tråd med behovene og kravene til Qatar National Vision, FNs Global Compact Principles of Responsible Management Education (PRME) og Sustainable Development Goals (SDGs). For ytterligere informasjon, vennligst kontakt prof. Wolfgang Amann på [email protected].

Fasiliteter

Topp moderne lokaler i det prisbelønte Tornado-tårnet med 52 etasjer som ligger i West Bay-forretningshjertet i Doha.

Fasilitetene gir et komfortabelt og lett tilgjengelig sted for HEC Paris -programmer mens de tilbyr spektakulær utsikt over byen.

Samarbeid

Grunnlagt i 1995 ved dekret av Hans høyhet Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, Father Emir, Qatar Foundation er en privat, ideell organisasjon.

Qatar Foundation sitt oppdrag er å pleie fremtidens ledere i Qatar. For eksempel og ved å dele sin erfaring, bidrar stiftelsen også til menneskelig utvikling nasjonalt, regionalt og internasjonalt. I alle sine aktiviteter fremmer stiftelsen en fortreffelighetskultur i Qatar og viderefører sin rolle i å støtte et innovativt og åpent samfunn som ønsker å utvikle bærekraftig menneskelig kapasitet, sosial og økonomisk velstand for en kunnskapsbasert økonomi.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Doha

    Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825 , , Doha

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål