Keystone logo
Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Introduksjon

Som en ledende privat institusjon for høyere utdanning i Kuwait, er oppdraget til Gulf University for Science and Technology (GUST) å tilby og opprettholde undervisningsekspertise som leveres for å pleie kunnskap, kritisk tenkning og innovasjon. Disse egenskapene er primært avhengige av å bygge et forskningsmiljø hvis kapasitet er konsolidert gjennom universitetsstudier som aktivt engasjerer studenter og samarbeidende forskningsprosjekter. Kontoret for forskerstudier og forskning omfatter fire kontorer: hovedfagstudier, forskning og utvikling, forskningssentre og institusjonell effektivitet.

GUSTs kandidatprogrammer (for tiden inneholder Master of Business Administration (MBA) -programmet) nyter internasjonal akkreditering og gir derfor et løfte om å oppgradere studenter som er anerkjent i henhold til internasjonale standarder, utstyrt med ledelses- og lederegenskaper, kritiske tenkemuligheter, etiske standarder . som gjør dem klare til å møte utfordringene i både lokale og internasjonale markeder.

Forsknings- og utviklingskontoret legger vekt på å forbedre GUST-forskningsresultatene for å møte nasjonale interesser og internasjonale standarder og forbedre den internasjonale rangeringen av universitetet. Forsknings- og utviklingskontorets aktiviteter tar sikte på å drive GUST inn i en modell for forskningsbasert læringsmiljø, et viktig skritt for å sikre bærekraftig utvikling.

RDO gjør det mulig for fakultetets medlemmer å finne tilstrekkelige ressurser for å gi finansiering til forskningsprosjekter og intellektuelle bidrag. Det gir også råd til fakultetet om forberedelse og innlevering av forslag til forskningsprosjekter. For å maksimere sjansene for å få tilskudd, sørger Forsknings- og utviklingskontoret for at prosjekttemaer er tilpasset de nasjonale prioriteringene. Forsknings- og utviklingskontoret verifiserer overholdelse av etiske koder, som forskningsoppførsel, budsjettansvar og kvalitet på vitenskapelige publikasjoner.

Forskningssentrene ved GUST tilbyr en intellektuell sammenheng som forsikrer samarbeidsånden mellom fakultetet så vel som mellom universitetet og med samfunnet. Sentrene tilbyr integrerte vitenskapelige aktiviteter som inkluderer seminarer, workshops, innlevering av felles forskningsprosjekter, vertskap for besøkende forskere og treningsøkter.

Graduate Studies and Research Målet er å berike forskningsgrunnlaget og dimensjonene for å sette GUST-navnet som et ledende forskningsbasert læringsmiljø.

Steder

 • Mubarak Al-Abdullah

  Masjid Al Aqsa Street, , Mubarak Al-Abdullah

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål