Keystone logo
Goodwin College

Goodwin College

Goodwin College

Introduksjon

Goodwin College er en innovativ læringsfellesskap som gjør at hardt arbeidende studenter til å bli ettertraktet ansatte.

Vi skreddersyr våre programmer for å løse behovene til arbeidsgiverne, og vi forme dem til å passe livene til studentene. Klassene er beleilig tilbys hele året - dager, kvelder, helger og på nettet. Grader kan være fleksibelt lagvis over sertifikat, førsteamanuensis, og bachelor-programmer i en rekke etterspurte felt.

Enda bedre, vi omgir våre studenter med personlig støtte og faglig veiledning de trenger - ikke bare for å tjene grader, men å forandre liv for seg selv, sine familier og sine lokalsamfunn.

Goodwin College er en nonprofit institusjon for høyere utdanning og er akkreditert av New England Association of skoler og høyskoler (NEASC) gjennom sin kommisjon for høyere utdanning. Goodwin College ble grunnlagt i 1999, med mål om å tjene en mangfoldig studentmassen med karriere-fokuserte grad programmer som fører til sterke sysselsettings utfall.

Mission

Den Oppgaven til Goodwin College er å utdanne en mangfoldig studentbefolkningen i et dynamisk miljø som er justert, økonomi og samfunn. Våre innovative studieprogrammer forberede studentene på yrkeskarriere samtidig fremme livslang læring og kommunal ansvar. Som en pleie college samfunnet vi utfordre studenter, lærere, ansatte og administrasjon til å realisere sitt høyeste akademiske, profesjonelle og personlige potensial.

formål:

 • For å opprette et dynamisk læringsmiljø som forbereder og fremskritt elever i yrkeskarriere samtidig utvikle en forståelse for humaniora, kunst og vitenskap.
 • Å utdanne studenter i et miljø som feirer ulike kulturer, alder, erfaringer og meninger.
 • For å avgrense metoder som støtter og beholde lavere og høyere grads studenter.
 • Å tilpasse våre programmer til endrede behov i vår student kroppen, de ansatte og samfunnet.
 • Å berike våre lokale og globale samfunn ved å danne og opprettholde samarbeidsrelasjoner som skaper pedagogiske, økonomiske og kulturelle fordeler.
 • For å hjelpe våre kandidater med å identifisere og sikre faglige muligheter.
 • Å gi studentene rammeverk for å lage etiske avgjørelser og opptre med faglig integritet.

institusjonelle Outcomes

På Goodwin College, mener vi at hver student som kandidater bør ha visse evner uavhengig av deres faglige programmet. Vi kaller disse kjerne evner Institusjonelle utfall.

Etter eksamen, Goodwin Studenter vil:

 • Vise ferdigheter i deres valgte fagområde.
 • Besitter effektiv kommunikasjon og analytiske ferdigheter.
 • Skaff ønske og ferdigheter nødvendig for å engasjere seg i livslang læring.
 • Demonstrere kommunal ansvar.

Kjerneverdier (vedtatt 2012)

Goodwin høgskolens kjerneverdier er dens dype tro som representerer høgskolens høyeste prioriteringer og grunnleggende drivkrefter. De definerer vår lidenskap for hva vi gjør og hvordan vi velger å resonere med og appellere til studenter, ansatte og større Goodwin samfunnet.

Hvem vi er

Vi mener alle bør ha tilgang til en god utdanning. Vi mener at du bør ha muligheten til å lykkes, uansett hvor du har vært, eller hvor du har tenkt å gå. Kanskje du ikke finner suksess på en annen høyskole, eller du bare ikke trodde du hadde tid, penger eller støtte for å se college gjennom. Goodwin er her for å snu det rundt for deg. Begynn din fremtid i dag på Goodwin.

Steder

 • East Hartford

  One Riverside Drive East Hartford, 06118, East Hartford

Spørsmål