Keystone logo
GLC University

GLC University

GLC University

Introduksjon

Om oss

Siden begynnelsen i 2000 har vi levert høykvalitetsutdanning som er akkreditert og anerkjent globalt og rimelig gjennom attraktive avgiftsstrukturer.

Våre verdiskapende grad programmer gir enkeltpersoner den helt mulige muligheten til å nå sine karriere mål og mål.

Hva vi gjør

Vi tilbyr regelmessige klasser, fem dager i uken, enten som morgen eller kveldsøkter.

Videre, med fremskritt innen teknologi, er vi i stand til å imøtekomme til fagfolk som er rammet for en tid ved å levere kursmateriale gjennom online læringsplattformer sammen med forhåndsplanlagte konsultasjoner.

Vi jobber med våre partneruniversiteter i Storbritannia og Malaysia. Å levere sine kurs og forberede og hjelpe våre registrerte studenter til å oppnå ettertraktede grader fra våre partneruniversiteter.

Storbritannia er fortsatt verdensberømt for sine høyere utdanningskvalifikasjoner, og vårt fokus er å levere disse gjennom våre toppmoderne fasiliteter i Dubai, slik at arbeidende fagfolk kan oppnå den mye ettertraktede MBA-graden på så lite som 10 måneder.

Videre hjelper disse programmene våre studenter til å tjene verdifulle poeng til å tilføre verdier til deres legitimasjon på deres søknader med utlendingsavdelingene i forskjellige land.Dylan Gillis / Unsplash

GLC Partner Institutions

aThe

Vi er et akkreditert læringssenter for ATHE fra Storbritannia for deres nivå 3, nivå 4, nivå 5 og nivå 7-programmer. Kvalifikasjon fra ATHE er regulert av OFQUAL.

University of Gloucestershire

Tildelt TEF Silver i 2017, leverer universitetet høy kvalitet, og sikrer at læring og utfall er konsistente for sine studenter. Videre overgår de konsekvent "strenge nasjonale kvalitetskrav" for høyere utdanning i Storbritannia.

Universidad Azteca

Universidad Azteca er et privat universitet i Chalco, Mexico anerkjent av den offisielle gyldigheten av studier tildelt av Federal Secretary of Education (RVOE) og akkreditert av Forbundsdepartementet for utdanning av Republikken.

Hva er Ofqual?

Kvalifikasjons- og eksamenskontoret (Ofqual) er regulator for kvalifikasjoner, eksamener og vurderinger i England og regulator for yrkeskvalifikasjoner i Nord-Irland. Det er ansvarlig for at alle kvalifikasjoner og vurdering oppfyller høykvalitetsstandarder ved å overvåke tildelende organisasjoner, vurderinger og undersøkelser og ta de nødvendige tiltak for å sikre at kvalifikasjonene møter behovene til elever, høyere utdanningsinstitusjoner og arbeidsgivere. The Ofqual er ansvarlig for parlamentet og Northern Ireland Assembly.

Hva er ATHE?

Utmerkelser for opplæring og høyere utdanning gir et bredt spekter av kvalifikasjoner, for eksempel administrativ ledelse og forretning for å nevne noen få. ATHE-elevene kan kutte mengden tid og penger de bruker på å oppnå en grad på mer enn halvparten. Dette skyldes at ATHE har spesielle arrangementer med en rekke universiteter som gjør det mulig for elevene å hoppe over et helt års studie av graden for hvert nivå de oppnår med ATHE.

ATHE er regulert av Ofqual (reguleringsorgan i England) og godkjent av Kunnskapsutviklingsmyndigheten (KHDA). Dette gjør det mulig for studenter å ha en rekke universiteter i Storbritannia og alle universitet i Dubai, UAE.

Hvem passer GLC til?

Vi imøtekommer unge videregående studenter som ønsker å studere på campus som heltidsstuderende, skoleavgangere eller frafall, og arbeider voksne

Steder

geopoint
  • 2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy, , Dubai

Spørsmål