Keystone logo
GBSB Global Business School MBA på Malta
GBSB Global Business School

MBA på Malta

Birkirkara, Malta

15 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8 750 / per year *

På universitetsområdet

* for ett studieår

Introduksjon

MBA-programmet på campus ved GBSB Global Business School på Malta er et transformativt 15-måneders kurs skreddersydd for ambisiøse individer som har som mål å gjøre en betydelig innvirkning i næringslivet. Det er perfekt for fagfolk som ønsker å forbedre sine lederegenskaper, gründertankegang og innovative problemløsningsevner. Programmet integrerer bærekraftig praksis, etisk virksomhet og banebrytende teknologisk innsikt for å forberede studentene på kompleksiteten i det moderne forretningsmiljøet.

Malta, med sin strategiske beliggenhet i Middelhavet, rike historie og dynamiske forretningsmiljø, tilbyr en unik og stimulerende setting for å ta en MBA. Å studere på Malta gir studentene muligheten til å oppleve et mangfoldig, flerspråklig miljø, engasjere seg i et blomstrende næringsliv og nyte øyas pulserende kulturarv og middelhavslivsstil. Øyas blomstrende økonomi og dens rolle som et sentralt forretningsknutepunkt i Europa gjør den til et ideelt sted for nettverksbygging og profesjonell vekst.

GBSB Global er konsekvent rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa. Vårt MBA-program har mottatt utmerkelser for sin innovative læreplan, eksepsjonelle fakultet og sterke bransjeforbindelser. Vi er anerkjent av anerkjente organisasjoner som QS World University Rankings og European Foundation for Management Development (EFMD).

Oppdatert læreplan for 2024: MBA-programmet vårt har blitt grundig oppdatert for å gjenspeile de siste bransjetrendene og markedskravene. Den nye læreplanen inkluderer banebrytende kurs, forbedrede læringsteknologier og utvidede nettverksmuligheter.

Valgfag: Studentene kan spesialisere seg på ulike områder gjennom våre valgfrie spor, inkludert:

  • Kunstig intelligens og fremtiden
  • Bærekraft og styring
  • Forbrukeropplevelse i det digitale miljøet

Hvorfor velge GBSB Global for din MBA?

  1. Innovativ læreplan: Læreplanen vår er utviklet for å fremme kritisk tenkning, kreativitet og lederegenskaper. Vi legger vekt på virkelige applikasjoner og casestudier for å sikre praktisk læring
  2. Globalt perspektiv: Med en mangfoldig studentmasse og fakultet fra over 70 land, vil du få et virkelig internasjonalt perspektiv på virksomheten
  3. Ekspertfakultet: Lær av erfarne fagfolk og akademikere som bringer et vell av kunnskap og bransjeinnsikt til klasserommet
  4. Fleksible læringsalternativer: MBA-programmet vårt tilbyr fleksible planleggingsalternativer, slik at du kan balansere studiene dine med dine personlige og profesjonelle forpliktelser
  5. Sterke bransjeforbindelser: Dra nytte av vårt omfattende nettverk av industripartnere og alumni, og gir deg verdifulle nettverks- og karrieremuligheter.

Bli med oss ​​på GBSB Global Business School og ta neste steg i din karriere med vårt topprangerte MBA-program. Søk nå og bli en del av vårt dynamiske og innovative fellesskap.

Læreplan

Rangeringer

Programresultat

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål