Keystone logo
GBSB Global Business School MBA med AI Track i Barcelona
GBSB Global Business School

MBA med AI Track i Barcelona

Barcelona, Spania

15 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19 650 / per year *

På universitetsområdet

* for ett studieår

Introduksjon

MBA-programmet på campus ved GBSB Global Business School i Barcelona er et revolusjonerende 15-måneders kurs designet for ambisiøse individer som har som mål å gjøre en betydelig innvirkning i næringslivet. Den er ideell for fagfolk som ønsker å forbedre sine lederegenskaper, gründertankegang og innovative problemløsningsevner. Programmet integrerer bærekraftig praksis, etisk virksomhet og avansert teknologisk innsikt for å forberede studentene på utfordringene i det moderne forretningslandskapet.

GBSB Global er konsekvent rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa. Vårt MBA-program har mottatt utmerkelser for sin innovative læreplan, eksepsjonelle fakultet og sterke bransjeforbindelser. Vi er anerkjent av anerkjente organisasjoner som QS World University Rankings og European Foundation for Management Development (EFMD).

Oppdatert læreplan for 2024: MBA-programmet vårt har blitt grundig oppdatert for å gjenspeile de siste bransjetrendene og markedskravene. Den nye læreplanen inkluderer banebrytende kurs, forbedrede læringsteknologier og utvidede nettverksmuligheter.

Læreplan

Rangeringer

Programresultat

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Hvorfor studere ved GBSB Global Business School?

Om skolen

Spørsmål