Keystone logo
FIA Business School - Profuturo Amerikas MBA
FIA Business School - Profuturo

Amerikas MBA

São Paulo, Brasil

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet, På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Americas MBA er et felles program mellom fire utmerkede handelshøyskoler - FIA, ITAM, Simon Fraser University og Vanderbilt University. De tilbyr en unik MBA i internasjonal ledelse med vekt på de fire store økonomiene i Amerika, og integrerer studenter fra Brasil, Mexico, Canada og USA. Fire dynamiske økonomier i Amerika - Ett unikt MBA-program.

Programmet fokuserer på å forbedre strategisk lederskap for fagfolk i internasjonale selskaper, ved å tilby et utfordrende akademisk miljø for å diskutere og praktisere dyptgående ledelseskonsepter på virkelige saker innenfor de økonomiske, kulturelle og ledelsesmessige modellene i Amerika og den internasjonale arenaen som vi vil. Med alle klasser på engelsk utvikles programmet det første året med fredags- og lørdagstimer annenhver uke i Brasil.

I det andre året går programmet gjennom kjernekonseptene med fire ekstra intensive moduler i Canada, Brasil, Mexico og USA. Disse modulene består av felles fordypninger med studenter fra de ovennevnte universitetene, som er ledende universiteter i sine land, som arrangeres annenhver måned. Integreringen av studentene inkluderer akademiske, profesjonelle, kulturelle og personlige interaksjoner som støtter et dynamisk og bredt perspektiv for å bli en sann leder på den internasjonale arenaen.

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Full-Time MBA
    • Washington, USA
  • MBA på heltid
    • Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Master of Business Administration (MBA)
    • Beppu, Japan